Градушка без цензура удари лидера на ББЦ в Дупница Костадинов Костадинов, спаси се на косъм от ледения ад

Filed under: Дупница |

153-05-01  КОСТАДИНОВ 185-24-02 DSCN9731В София се размина на косъм с градушката и бъдещият депутат от партията на Бареков в Дупница – бизнесменът Костадин Костадинов. Коцката, както го нарича цяла Дупница от времето, когато собственоръчно лепеше тротоарни плочки на градинката „Левски”, докато учеше задочно висшето си образование, е душата на политическите среди. След като лично Бареков бе възхитен от организаторските му качества и го предложи за втори в кандидатдепутатската листа на партията, Костадинов се чуди как да се докаже пред лидера си. Затова във вторник бил в София по време на бурята.

Ето какво сподели Костадинов за късмета си: „Свърших си работа в централата и минах да прибера с колата за Дупница мои познати, да им направя добрина. Тръгнах си точно в 16,30 часа от София, небето се беше надвесило над столицата с тежки черни облаци. Само след пет минути е започнал леденият ад, в който за съжаление загина и човек. Докато се прибирах, ми звъннаха съпругата и дъщеричките ми, притеснени къде се намирам. Успокоих ги, че се прибирам”.

Сподвижници на бизнесмена от Дупница бяха много доволни от късмета, който извади бъдещият депутат. Те видяха в това голям божи знак – Бог го пази, ще стане депутат! Те смятат, че името също го пази, защото носи царско име. Комбинацията Костадин Костадинов е признак на безспорен успех. В българските имена има закодирана формула за успех и просперитет.

Подробности в печатното издание.

Снимка: Костадин Костадинов

Spread the love

Коментар за: Градушка без цензура удари лидера на ББЦ в Дупница Костадинов Костадинов, спаси се на косъм от ледения ад

  1. ТОЯ ПЛОНДИР -ДЕБЕЛ И ГРОЗЕН И МАЗЕН СМРЪДЛИВЕЦ,КАТО ГО ГЛЕДАМ И МИ СЕ ПОВРЪЩА-БЛЬОК-ПОВЪРНАХ.

    k.po
    2014/декември/22 at 11:06 AM