300 сватбари вдигаха тежки наздравици в Петрич за младото семейство Велеви, тъстът Методи Коларов пожела пълна къща с деца, обеща да не се сърди, ако не подновят името му

Filed under: Оживление |

156-24-02 1-Младото семейство Димитър и Мария Велеви

300 сватбари вдигаха тежки наздравеци за младото семийство Велеви, които сключиха граждански и църковен брак в храма „Св. Богородица” в събота. Димитър Велев и Мария Коларова–Велева си казаха „да” пред роднини и приятели, първата целувка след ритуалното подписване дариха за читателите на любимия си вестник „Вяра”.

Младоженката бе издокарана в изящна бяла рокля, изпъстрена с малки камъчета „Сваровски” и перли. Младоженецът бе избрал класически костюм с вратовръзка. Двамата се запознали преди две години на чаша ароматно кафе. „Тогава тя ме впечатли с красотата си”, признава младоженецът, преливащ от гордост, че е взел най-личната жена на Петрич. ”Той пък ме впечатли с това, че е умен и добър”, връща му комплимента Мария, вече г-жа Велева, като добавя, че също е била пленена от външния му вид на красавец. И двамата обаче са категорични, че това са само първи впечатления. Иначе през двете години на връзката си те открили и други важни черти от характерите си, по които си допадат. Според младоженица тя го изненадала със своята отговорност и добро държане, а той – с характера си на мъжкар. Мария работи като фризьорка, а Димитър – в дърводелски цех. ”Както няма да забравя първата целувка, така ще помня и деня на сбатбата си цял живот”, казва Мария.

156-24-02 2-Първата целувка на влюбените пред храма Св.Богородица.

Бащата на булката Методи Коларов казва, че е на седмото небе, защото това за него е сбъдната мачта – да види дъщеря си Мария като булка. ”Едва ли ще има друг подобен ден в живота ми втори път”, говори с вълнение М. Коларов, който е собственик на шивашки цех. И той, и съпругата му бяха облечени като по каталог и преливаха от щастие. ”Зет ми е много добро момче и е работливо”, похвали го тъстът пред свидетели и пожела на двамата влюбени пълна къща с деца. Бизнесменът обаче конкретизира, че няма да им се сърди, ако не подновят името му. ”Това е вече отживелица”, категоричен той.

Снимки:

1. Младото семейство Велеви – Димитър и Мария

2. Първата целувка като семейство пред храма „Св. Богородица”

Spread the love