Супермоделът Миранда Кер няма време за мъже, отсече: Щастлива съм сама

Filed under: Звезди |

157-13-04  9o988

Моделът Миранда Кер е твърде заета, за да се занимава с гаджета. Австралийският супермодел през октомври се раздели с британския актьор Орландо Блум след 3-годишен брак. Тя предизвика слухове, че излиза с бизнесмена Джеймс Пакър, но твърди, че е щастлива да бъде необвързана.

„Приятели сме от години. Слухове около мен има постоянно, както и около Орландо и ние разбираме това. Стига и двамата да знаем истината, няма значение какво мислят хората. Те могат да спекулират колкото си искат“, казва тя пред австралийския вестник „Сидни Морнинг Хералд“.

157-13-04  _634x997

„Виждат те с приятел и само защото са те видели с приятел, веднага казват: „Това е новата ти половинка“. Хората мислят, че само защото си пил кафе с някого или си вечерял с него, то вие непременно излизате като двойка“, добавя тя. „Наистина съм щастлива да бъда без партньор в момента. Би било много особено и за Флин, и за работата ми“, казва Миранда. На въпрос как успява да бъде еднакво добра и в майчинството, и в работата, тя отговаря, че всичко е въпрос на планиране. „Ако пътувам за ден – два Флин спазва режима си, а ако трябва да отида някъде за десетина дни, го взимам със себе си и създаваме собствен режим“, казва красавицата.

Миранда Кер и Орландо Блум бяха женени 3 години, но през октомври се разделиха. Имат 3-годишен син Флин.

Spread the love