Внезапно почина ексобластният на Кюстендил д-р Малин Панайотов, кюстендилци: Не можа да преживее смъртта на баща си

Filed under: Кюстендил |

160-01-07  Malin Panaiotov

Внезапно почина специалистът по вътрешни болести в кюстендилската болница д-р Малин Панайотовв отделениетопо хемодиализа. 56-годишният медик заемаше поста областен управител на Кюстендил по време на синьото управление. Поста пое от шефското място на МБАЛ „Доктор Никола Василиев“.

Д-р Малин Панайотов не е от Кюстендил. С областния град го свързва съпругата му д-р Даниела Панайотова, която е психиатър по професия. Дълги години е и шеф на психиатричното отделение. Отстъпва мястото на по-младата си колежка д-р Владислава Разсолкова. Според близки до семейството корените на уважавания медик идват от Велинградско.

Вчера смъртта му потресе десетки кюстендилци. Някои побързаха да свържат кончината му с пътен инцидент с неговия баща Георги. Двамата се прибирали с лек автомобил от Велинград, когато претърпели катастрофа. Вследствие на катастрофата възрастният мъж пострадал тежко и починал. Това било преди малко повече от 1 година, а д-р Панайотов не могъл да понесе загубата.

Докторът е бил и кандидат за народен представител от СДС през 2001 година. Десен по убеждения, по-късно е забелязван на събрания на ПП ГЕРБ.

Панайотов е завърши руска гимназия, а после и Висшия медицински институт

Снимка: Малин Панайотов

Spread the love