Жители на улица „Венелин” в Дупница: Шефът на КАТ да сложи ред пред собствения си дом, денонощно свистят гуми, има незаконни гонки

Filed under: Дупница |

Собственикът на „Хеката” Димитър Секулов е направил незаконен паркинг

164-01-844-P1270231 copy

Домът на шефа на КАТ-Дупница Радослав Боюклийски е в центъра на най-големия пътен хаос в града. По ирония на съдбата денонощно свистят гуми, мотоциклети и леки коли летят край портите му, все едно че са на състезание. Домът му е разположен  на ул. „Венелин” в Дупница, а там се организират нелегални гонки. Това разкриха в редакцията на вестник „Вяра” негови съседи. Те настояват шефът на КАТ да се вземе в ръце и да сложи ред първо пред собствения си дом, преди да слага ред в града.

Те настояват веднага да предупреди най-големия нарушител с най-големия незаконен паркинг от автомобили на улица „Венелин” – траурния бос Димитър Секулов-Хеката.

164-01-84-sekulov copy

Боюклийски живее със съпругата си и малкото им дете на най-опасната дупнишка улица, на която стават много катастрофи. КАТ обсъжда с общита Дупница санкции.

Хората се оплакват, че много шофьори карат с висока скорост до ръба на тротоара и всекидневно застрашават живота на децата, прибиращи се от училище. „Не можем да спим спокойно”, сподели съседка на Секулов и добави: „След 12 часа е свистене на гуми и високи скорости, говори се за нелегални надбягвания на „Венелин”. Хората са паркирали колите с превантивна мярка, за да пречат на гонките.”

Снимките:
1 Шефът на КАТ-Дупница Радослав Боюклийски.

2 Димитър Секулов-Хеката

Spread the love

Коментар за: Жители на улица „Венелин” в Дупница: Шефът на КАТ да сложи ред пред собствения си дом, денонощно свистят гуми, има незаконни гонки

  1. Vie ste napylno malumni ako vqtvate na taq statiq

    vladimir stoev
    2014/юли/23 at 13:39 PM