Дупнишките художници Димитър Сърбински и Елена Марулевска наградиха талантите от арт студио „Дон Кези”: Дъщерите на бизнесмена Славчо Павлов – Стела, и на кредитния инспектор Веселин Марков – Ния, сред медалистите

Filed under: Дупница,Самоков |

Вокална група ”АртПоп” огласи Околийската къща в Дупница, художникът Андрей Севдин поздрави децата с цитат от Пикасо

165-06-02 13406

Дъщерите на бизнесмена Славчо Павлов – Стела, и на кредитния инспектор Веселин Марков – Ния, бяха част от талантите от арт ателие „Дон Кези”, които получиха статуетки и грамоти на изложбата на арт ателието в Околийска къща-Дупница.

165-06-02  Picture 13383 copy

„Гордея с таланта на децата от ателието. Всяка от наградите им е напълно заслужена, защото е плод на всеотдаен труд. Тук при нас са и малките художници от школата по изобразително изкуство при НЧ ”Младост” – Самоков, ръководена от художника Иван Шуманов”, сподели с вълнение ръководителката на арт ателие ”Дон Кези” – художничката Елена Марулевска. Тя връчи грамоти на децата от самоковската школа. Известният дупнишки художник Димитър Сърбински и Марулевска наградиха с медали, статуетки и грамоти дечицата от дупнишката школа.

165-06-02  Picture 13386 copy

Дъщерята на бизнесмена Славчо Павлов – пианистката Стела, дъщерята на кредитния инспектор Веселин Марков – Ния, Даяна Христова, Християна Тодорова, Владислава Тасева, Филипа Тодорова, Лъчезара и Мартин Маркови, Йоана Ортакчийска, Анна Узунова бяха част от наградените таланти. Сред отличените беше и малката дъщеря на председателя на ББЦ-Дупница инж. Костадин Костадинов – Теа.

Съпругът на Елена Марулевска – Георги Кацарски, и дъщерята на художничката Елена Кацарска, която също беше представила свои картини на изложбата, с голямо внимание разглеждаха изложбата. Ценителите на изобразителното изкуство се насладиха и на прекрасните изпълнения на талантите от вокална група ”АртПоп”, с ръководител Таня Камбурова. Сред тях беше дъщерята на юриста на община Дупница Бучов – Дона.

165-06-02 Picture 13413 copy

Дъщерята на говорителя на прокуратурата в Дупница Емил Павлов – Божидара, изпя песен за приятелството.

Шефката на отдел ”Култура” – Дупница Таня Камбурова

поздрави родителите и малките художници.

Художникът Андрей Севдин цитира Пикасо: ”Като малък исках да рисувам като големите художници, а сега рисувам като големите художници, а искам да рисувам като децата”.

Снимките:

1 Елена Марулевска и Димитър Сърбински награждават Стела Павлова

2 Семейство Бучови със синовете си Николай и Иван

3 Част от присъстващите, сред които Елена Марулевска, Иван Шуманов, дъщерята на Елена Марулевска –Елена Кацарска, Веселин Марков и др

4 Обща снимка на децата от арт ателие” Дон Кези” с Елена Марулевска, Димитър Сърбински, Таня Камбурова, Иван Шуманов –ръководител на школата в гр. Самоков

Spread the love