Лидерът на ГЕРБ –Дупница Ивайло Константинов: Бившият  зам. областен управител Радослава Чеканска е фаворит за листата , но скромността й е порок за каузата

Filed under: Дупница,Кюстендил,Сапарева баня |

Трудно стоя на стол пет минути, как си ме представяте 5-6 часа, а някога и повече в парламента

 Обещах на дупничани да се върна като председател, при условие че имаме пълно мнозинство, категоричен е собственикът на „Юнион Ивкони”

 166-03-81-Сесия-Сапарева баня 091 copy 

Лидерът на ГЕРБ-Дупница Ивайло Константинов за пореден път си направи отвод от номинация за депутат. Решението му предизвика колизии в партията. Някои се възхищават, защото смятат, че въпреки големите политически перспективи пред себе си той не се възползва и дава предимство на нови лица. Това му прави чест, издига ми се в очите, звъняха дупничани. Други пък се възмущават и се разколебават дали да гласуват за ГЕРБ, или не, след като лидерът винаги дава предимство на други и не участва директно в битката като водач на листа. В политиката влизат хора, които имат идеи, явяват се с тези идеи на избори и като бъдат избрани, се стремят да ги реализират – нервират се част от герберите на редакционните телефони и питат –  Каква е целта му в политиката, като не желае  да се кандидатира за никаква сериозна изборна длъжност? По този повод разговаряме с Ивайло Константинов.

166-03-81-Сесия-Сапарева баня 061 copy

 

Господин Константинов, защо си направихте отвод? Не е нормално шефът на структурата, флагманът на ГЕРБ и най-разпознаваемото лице на ГЕРБ в общината да се откаже от надпреварата. Не мислите ли?

– Последния месец пред всички структури на ГЕРБ се обяснявам защо не искам, но очевидно това не е достатъчно, сега го правя и за всички, които ги интересуват причините за отвода ми, а те са няколко. Аз по природа съм бизнесмен, а не политик, участвам в много фирми, отсъствието ми от които би било фатално за просперитета им. Нееднократно съм заявявал, че единствената ми политическа цел е просперитетът на позападнала Дупница и влязох в политиката да обслужа тази си цел.

166-03-81-Сесия-Сапарева баня 087 copy

Втора причина – свързана е с първата, свободното ми време е 5 часа дневно, колкото работих и в Общинския съвет.

Трета – аз трудно стоя на стол пет минути, как си ме представяте 5-6 часа, а някога и повече в парламента, свикнал съм да върша много неща едновременно, не мога иначе. Четвърта – ако аз съм депутат, лишавам Дупница от още една единица мощност, нали разбирате, че и да не бъда такъв, мога да постигам за града и региона същия успех, а защо да не бъдем двама?

166-03-81-Сесия-Сапарева баня 107 copy

 

Пета – ако съм депутат и някой ме накара да гласувам нещо против моите разбирания, какво ли ще се случи? Няма да го направя, не съм го правил и в местния парламент и следва политически скандал, а това не помага на Дупница.

-Щом лидерът на местната структура абдикира от битката, много хора са демотивирани да гласуват за ГЕРБ. Какво ще им кажете?

Обещах на дупничани да се върна като председател, при условие че имаме пълно мнозинство.

-По общо мнение ГЕРБ имат три разпознаваеми лица, които са одобрявани от хората. Това сте Вие, кметът Методи Чимев и зам.-кметът Красимир Георгиев. Вие може ли да посочите други и да кажете, че гарантирате за тях, че няма да се изложат? Кой е Вашият фаворит за депутат на Дупница?

– Емил Гущеров – пробивен и лоялен, Георгиев – пробивен и лоялен, бившият зам. областен управител на Кюстендил,  учителката по информатика, експерт в РИО на МОН в Кюстендил, Радослава Чеканска – лоялна и скромна.

 -Истина ли е, че се отказахте и от възможността да станете евродепутат?

129-01-033 krasimir-georgiev

– Да, отказах номинации и за евродепутат, та аз имам всичко, което ми трябва – щастливо семейство, работещ бизнес, много, ама много верни приятели и две красиви деца, в политиката съм заради моята поизостанала ДУПНИЦА, а не заради Брюксел! Колко пъти да го кажа?

 

Снимките:

1 Ивайло Константинов

2 Като лоялна и скромна описва Константинов експерта в РИО на МОН-Кюстендил Радослава Чеканска.

3 Кметът на Дупница Методи Чимев

4 Част от отбора на Ивайло Константинов в Дупница

5 Красимир Георгиев

 

Spread the love

5 коментара за:  Лидерът на ГЕРБ –Дупница Ивайло Константинов: Бившият  зам. областен управител Радослава Чеканска е фаворит за листата , но скромността й е порок за каузата

 1. Иво нещо си се объркал , къде я видя у тая курва скромността. Долна комуниска.

  али
  2014/август/05 at 14:51 PM

 2. Красимир – лоялен, ще умра от смях. По скоро интригант от ДПС. Иво изчисти се от такива мижитурки.

  Красрими
  2014/август/05 at 14:47 PM

 3. Каква е тази Чеканска, курва не се излагайте тя с едно училище на се справи а сега и в парламента да ни излага. Срам

  нина
  2014/август/05 at 14:45 PM

 4. курвите винаги успяват!

  Леле
  2014/юли/25 at 14:45 PM

 5. Браво, но и Ивайло трябваше да се кандидатира! Поне определените заместници са сигурни хора.

  Dupnichanin1
  2014/юли/24 at 22:22 PM