БСП-Благоевград отся Янаки Стоилов, Корнелия Нинова, Драгомир Стойнев, Мая Манолова, Михаил Миков и Костадин Паскалев за лидер на столетницата

Filed under: Благоевград |

167-02-02  103753-bsp

На заседание на 47-ата отчетно-изборна конференция на общинската организация на БСП-Благоевград се излъчиха номинации за председател на Националния съвет на БСП. Благоевградските социалисти решиха от общо тринадесет направени номинации от общинските партийни организации да редуцират избора си до първите шест кандидатури по вишегласие.

167-02-02  103754-emil-kostadinov

Номинациите за лидер на левицата са: Янаки Стоилов, Корнелия Нинова, Драгомир Стойнев, Мая Манолова, Михаил Миков и Костадин Паскалев. Председателят на областната структура на БСП Юлиян Гошев сподели, че трябва да се отдаде значимото на Сергей Станишев. Той подчерта, че досегашният лидер се ползва с голямо уважение в благоевградската партийна организация. Депутатът Емил Костадинов уточни, че след 27 юли БСП трябва да излезе по-силна и да отстоява автентичните си интереси. Новият председател на левицата ще бъде избран на конгрес на 27 юли (неделя) 2014 г. в Националния дворец на културата.

Spread the love