След като синът Николай намери баща си обесен на дърво в местността Марин брест: Кметът на Кърналово Стоян Бойчев: Цяло село скърбим за Атанас Балев, наскоро си купи ямаха и стана член на „Безгрижните ездачи”

Filed under: Актуално от днес,Петрич |

След гурбет в Гърция 45-годишният мъж останал трайно безработен, гледал зарзават в двора си заедно с фамилията

177-08-81-Stoqn Boichev - Karnalovo

Цяло село Кърналово скърби за загубата на младия си съселянин Атанас Балев, който увисна на примка на дърво в местността Марин брест. Това каза съкрушен вчера управникът му Стоян Бойчев. По думите му погребението е събрало много хора, които ще запомнят 45-годишния Балев като скромен и трудолюбив човек. Никой в Кърналово не е чул за семейни и битови проблеми, Балев не бил и човек, който се оплаква.

Освен син почерненото семейство има и дъщеря. Тя е ученичка в 11. клас.

Тялото на баща си намерил синът му – 20-годишния Николай Балев. Той извикал на помощ други хора от селото и с тяхна помощ тялото на баща му е донесено в родната му къща.

45-годишният Атанас Балев живеел в къща с дворно място. Съселяните му казват, че като всички останали трудолюбиви хора в Кърналово, и той с фамилията си отглеждал зарзават. Кметът Бойчев не знае причината за фаталния му край. Той обаче е убеден, че в семейството му нямало дрязги. Съпругата му работи в шивашки цех. Балев си купил наскоро мотор ямаха и станал член на местния мотоклуб „Безгрижни ездачи”. По думите на съселяните му той е работил в Гърция няколко години. Като се върнал от гурбет, останал трайно безработен. Вероятно това го е отчаяло и е довело до решението да сложи край на живота си, смятат разследващи полицаи.

По случая е образувано досъдебно производство в районната прокуратура за изясняване причините за смъртта на Атанас Балев. Разпитват се хора от селото за потвърждение на първоначалната версия за самоубийство, поясниха от РУП.

 

Снимка: Стоян Бойчев

Spread the love