Бизнесменът Христо Бакърджиев: Сашка Васева ощети фирмата ми за гуми с половин милион лева, превърна живота ми в ад, парите за училище на децата отиват за нейните гримове

Filed under: Дупница,Сапарева баня |

186-02-03 53_n

Бизнесменът Христо Бакърджиев разкри, че Дупнишката Мадона Сашка Васева е ощетила фирмата му за внос на гуми с половин милион лева. „Сашка Васева ми отказва развод, тази жена превърна живота ми в ад”, изплака бизнесменът пред „Шоу”.

Наскоро той реши друг проблем около бизнеса си след обвиненията на певицата Нора Нова, че продавал крадени гуми в Германия. Бакърджиев даде бившата си немска приятелка на съд. Той е получил извинение от страна на певицата и предложение за съдебно споразумение. „Адвокатът й Марин Марковски ме потърси за сключването на съдебно споразумение с Нора Нова. Аз го уважавам като адвокат и съм склонен заради него да бъда максимално снизходителен към Нора, макар да съм дълбоко огорчен от нея.

185-02-033

Със Сашка Васева имаме две прекрасни деца, за които много ме боли, че не получават нужното образование. Майка им е прекален маниак на тема селски живот, чист въздух и екологична храна, но се получава така, че едното идва за сметка на другото – не е постигнато разумното равновесие. Аз искам децата да имат солидно образование, имам тези възможности те да го получат по света – те са и немски, и български граждани, а майка им ги ограничава до границите на селото! В същото време парите за училище отиват за нейни козметики и други ненужни неща.

Потърсих за съдействие Агенция за закрила на детето. Срещнах се с председателката, която закъсня за срещата с половин час, а после прояви пълен непрофесионализъм. По време на срещата ни говори многократно по телефона – водеше някакви частни разговори и т.н. Сигурно й е малка заплатата, но такъв манталитет няма в другите държави”, оплака се Бакърджиев.

За жена си той казва, че еуникална по своята неповторимост и неразбираемост! „Опетнявала е името ми, фирмата ми, честта ми, вярата и доверието ми в нея… и е правила всичко това хладнокръвно и жестоко, като твърди, че го прави „за наше добро”. Ощети фирмата ми с гуми за половин милион под претекст, че ако нямам работа и пари, ще си седя при нея, няма да съм по-успял от нея, няма да ме харесват други жени и няма да имам възможност да мърдам. И всичко това по думите й си пожелавала като крайна цел от „огромна любов”. Когато обаче си седя вкъщи, ми превръща живота в ад с всевъзможни номера и будни нощи до 7-8 ч. сутринта. Това почна да се отразява зле както на моя бизнес, така и на режима на децата. Със същата неизчерпаема енергия хилядократно ме е очерняла в пресата, но никога не пожелах да опровергая казаното от нея, защото смятам, че е безсмислено. Нейната тактика е: „Най-добрата защита е нападението!”. В тази връзка искам да ви кажа, че моята любима Сашка никога не е подавала молба за развод, каквато теза многократно тиражира по един или друг начин. С години ми заявяваше, че е подала молба за развод, но всеки път се оказваше блъф. Преди дни аз самият повдигнах темата за развода и тя категорично отказа”, изповяда се още бизнесменът.

Spread the love