Дупнишкият лидер Костадин Костадинов прие 7 нови членове в Барековата партия, сред тях са диджеят Александър Иванов и машинистът Владимир Александров

Filed under: Актуално от днес,Дупница,Кюстендил |

На конгреса във Варна заминават автотърговецът Любомир Иванов, д-р Теодор Тодоров, зам.-председателите Лили Здравкова, Христина Христова и Васил Петров и др.

185-07-01 Лили Здравкова, инж.Костадин Костадинов и Христина Христова -част от делегатите на конгреса photo_verybig_1282624

7 нови членове прие в „България без цензура” лидерът на партията в Дупница Костадин Костадинов. Сред тях са диджеят Александър Иванов и машинистът от депото в града Владимир Александров. Инж. Костадинов ще отведе няколко делегати от Дупница на конгреса на партията във Варна на 30 август.

Председателят на „България без Цензура” в Дупница ще бъде придружен от зам.-председателите Лили Здравкова, Христина Христова и Васил Петров, председателя на младежката структура Николай Димитров, който върти частен бизнес, лекаря по дентална медицина д-р Теодор Тодоров, собственика на автокъща в Дупница Любомир Иванов, занимаващия се с административна дейност в частна болница Георги Борисов, Таня Иванова и Надежда Дерменджиева.

Костадинов се похвали още, че на събранието са присъствали областният председател адв. Васил Иванов, областният координатор от изпълнителния съветСотир Гълъбов и областният координатор на София-град Александър Димитров. „На събранието пролича желанието и готовността на членовете да проведат сериозна и толерантна предизборна кампания”, допълни инж. Костадинов.

 

 

Spread the love