Зам.-кметът Радослав Стойчев издигнат от БСП-Самоков за кандидат-депутат, философията му е: Нещата се нареждат така, както е свършена работата

Filed under: Самоков |

MINOLTA DIGITAL CAMERA

Зам.-кметътна Самоков Радослав Стойчев ще се бори за място в парламента. Той бе номиниран за кандидат за народен представител за предстоящите предсрочни парламентарни избори на 5 октомври. 37-годишният заместник на Владимир Георгиев бе избран на общинската конференция на БСП в Самоков на 10 август.

Радослав Стойчев няма брак, живее на семейни начала с Десислава Лазарова. В началото на годината, на 17 януари, им се роди син, който двойката кръсти Кристиян. На рождения си ден през февруари Радослав Стойчев си пожела да има по-малко главоболия и неприятности, а в личен план – семейството му да е живо и здраво. ”Моята философия е, че нещата се нареждат така, както е свършена работата”, каза Стойчев. Негова слабост са колите с марка BMW и компютрите. „Карам фолксваген, колата на народа. Карал съм няколко години BMW и продължавам да си мечтая за такава кола, но мечтите невинаги се сбъдват, затова са мечти, за да си мечтаем и спорим”, допълни Стойчев.

Радослав Стойчев е част от икономическото ядро на кметския екип, бил е два мандата общински съветник и специалист в областта на финансите.

Снимката: Радослав Стойчев

Spread the love