Дъщерята на дупнишкия оперен певец Любомир Дяковски – Люси, се шири в шикозен апартамент за 570 000 евро в Берлин

Filed under: Звезди |

Певицата извадила парите за новата придобивка от спестявания

188-11-01

Дъщерята на големия оперен певец от Дупница Любомир Дяковски – Люси Дяковска, се шири в шикозен апартамент за чудо и приказ в централната част на Берлин. Имотът е повече от баровски, тъй като се намира на централната столична улица „Шитценщрасе“ и макар да е в сграда, строена през 50-те години на миналия век, то строителството е отлично, констатират брокери. С апетитния имот известната у нас и в Германия певица се сдобила през 2008 г. След като банковата й сметка се напълнила с милиони от турнета и продажби на албуми на групата й „Ноу ейнджълс“, нашенката съвсем предвидливо решила да вложи парите си в нещо стойностно. Дяковска наела популярна брокерска фирма, която дълго време й търсила имот и най-накрая й предложила жилището в централната част на Берлин. Къдрокосата певица първоначално не искала да живее в шумната част на града, но предвид самотния й статус, липса на кола, мъж, деца, тя преценила, че в крайна сметка широкият център й е най-удобен и комуникативен.

Дупничанката броила за имота 570 000 евро, които взела от спестяванията си. Жилището се намира на втория етаж в масивна сграда с близо 3-метрови тавани. Апартаментът е 160 квадрата, включвайки огромна дневна, кухня, две спални, две тераси, килер, баня и тоалетна поотделно – западно изложение.

Макар Дяковска да влязла в завършения до ключ апартамент, то с двете си ръце впоследствие почти преремонтирала всичко. Популярната изпълнителка е известна със страстта си да върши ремонтни дейности по дома си, заради което напълно сама променила цялостната визия на имота.

 

Spread the love