Сестрата на боса Георги Илиев – русокосата кюстендилка Мариана, събира слънчев загар в Свети Влас

Filed under: Оживление |

36-годишната хубавица отдъхва в морския курорт със сина си Георги, първа фенка е на аеробиката

189-24-01 Mariana Ilieva

36-годишната Мариана Илиева, сестра на покойните братя Васил и Георги Илиеви, основатели на ВИС империята, избра красивия курортен град Свети Влас за летния си отдих. Почивката си Мариана сподели със сина си Георги. Кюстендилката живее с Емил Котев, син на новия шеф на здравната каса д-р Сашо Котев, който всъщност бе и първият директор на звеното при неговото създаване.

Свети Влас се намира близо до Несебър, а в него е открито и най-голямото яхтено пристанище.

189-24-01 2

Мариана е била много малка, когато братята й отиват в София да учат в “Олимпийски надежди”. Жоро е 11 години по-голям от нея, а Васил – 12. Тя самата е завършила Спортното училище в Кюстендил. Учила е аеробика. По този спорт я запалила бившата жена на Васил – Мариета, която била учителка в училището.

Мариана Илиева е споделяла, че научила за разстрела на брат си Жоро в Приморско. Обадили й се по телефона и тя трябвало да съобщи на майка си, която пък била на почивка в Св. Влас. “Изчаках да се събуди и й казах на сутринта. Същото се получи и с Васил. Тогава пак аз трябваше да й кажа”, спомня си сестрата на висаджийските босове.

Васил е застрелян няколко часа след като майката празнува рождения си ден заедно с приятелка. По-късно баба Венка признава, че в мига, когато телефонът звъннал посред нощ, я пронизала ужасяваща мисъл. Майчиното предчувствие се оказало вярно.

Мариана не се интересува дали се разследват убийствата на братята й. Не знае водят ли се въобще някакви дела, докъде са стигнали. Категорична е, че след като се е случило най-лошото, нищо друго вече няма значение. Никога не е мислила да търси възмездие. Дори през ум не й е минавало, въпреки голямата мъка, която не може да надмогне. Убедена е, че никога няма да стане ясно кой и защо ги е убил.

Spread the love