Строителният предприемач Евгени Стоев: Отговорността за безобразните действия на „Рила газ” е на кмета Методи Чимев, готвим автопоход срещу тях, ще надуем клаксони пред дома на градоначалника

Filed under: Дупница |

193-01-01 EVGENI STOEV copy

Строителният предприемач Евгени Стоев: Отговорността за безобразните действия на „Рила газ” е и на кмета Методи Чимев, той трябваше пръв да сигнализира прокуратурата. Готови сме и да излезем на протест срещу безобразните строителни действия на „Рила газ”, това обяви строителният предприемач Евгени Стоев от Дупница.

Напомняме, че хората от квартал ”Подина” въстанаха срещу некачествената работа на строителната фирма. Те се страхуват, че ако се пусне газът, кварталът ще се запали, защото тръбите се поставят безотговорно, не по правилата.

147-11-81 sn 1Metodi_Chimev

Така се случи и в Благоевград, пуснаха газа и се запали цял блок и моментално газът беше изключен, припомни Евгени Стоев. „Ние, жителите на „Прогона”, подготвяме протест срещу градската управа начело с Чимев и „Рила газ”, където не се знае кой носи отговорността и кой е шеф. Защото там шефовете се сменят като носни кърпички, защото „Рила газ” пере пари, а не газифицира Югозапада. Готвим протест срещу пропадането на улици и образуването на огромни ями. Стартираме с мълчалив протест”, обяви Евгени Стоев. Съкварталците му обявиха, че ще извършат постоянен контрол на строителните дейности. Ще сигнализират прокуратурата и контролните органи с цел превенция и контрол на усвояването до решаването на проблема. А пред прокуратурата „Рила газ” трябва да отговаря за безобразията и за това откъде и как усвоява средствата в размер на милиони левове. Планираме да организираме и автопоход. С колите си да прекосим улиците на Дупница с надути клаксони и включени аварийни светлини.

193-04- -3004 copy 193-04- -3005 copy 193-04- -3027 copy

Да поискаме публичен отговор от кмета аджеба тези улици на Дупница ли са? Него ли сме избрали да ги стопанисва, или отговорността е на някой чиновник от някой отдел. И като започне да гърми под краката ни и да се палим, Чимев ще се чувства ли виновен, за безхаберното и за безстопанствено отношение? На втори план е проблемът, че улиците са ни като след бомбардировки. Асфалтът е хлътнал, проблемите на инфраструктурата на града остават встрани, за безобразното им състояние кметът трябва да поеме отговорност. Да назначи проверка и да застави „Рила газ” да преработи трасето. Ние смятаме да занесем и подаръци на кмета, различни части от нашите автомобили, но развалени, за да онагледим последиците от дупките в града за нас, шофьорите. Дискомфортът по улиците в Дупница се усеща от всеки. А кметът мълчи и така бяга от отговорност, категоричен е Евгени Стоев и хората от квартала.

Снимките:

1  Евгени Стоев

2 Методи Чимев

3, 4 и 5 Ангел Стоев, Надежда Тренчева, Петър Каменов и хората от квартала готвят бунт.

Spread the love

Коментар за: Строителният предприемач Евгени Стоев: Отговорността за безобразните действия на „Рила газ” е на кмета Методи Чимев, готвим автопоход срещу тях, ще надуем клаксони пред дома на градоначалника

  1. „Хубавата жена е харесвана и желана от всички мъже, но само тези които не могат да я имат гледат да я очернят“. На „строителния предприемач“ май му се иска да покаже на практика как се строи пък и някой лев е добре дошъл.

    kire
    2014/август/26 at 8:08 AM