Дупничанката Симона Китова: Аспарух Ранчев си мисли, че е Бог и може да бие всеки, защото е бивш гард на Галеви, нито той, нито баща му Кирил имат изпочупени зъби в сватбарското меле

Filed under: Дупница |

200-03-03-10418342_10201088557015714_652424442187075063_n

Шампионът по кикбокс Аспарух Ранчев се изживява като бивш гард на Галеви и си мисли, че може да бие всеки. Нито един от двамата, замесени в сватбарското меле в Дупница – Аспарух Ранчев и баща му Кирил, нямат изпочупени зъби. Единствено Кирил Ранчев, който буквално излетя от заведението и се хвърли пред автомобила, има леко охлузване по крака, твърди дупничанката Симона Китова в писмо до редакцията на „Вяра” във връзка с инцидента по време на сватба в „Рилски езера”. Тогава Кирил Ранчев бе блъснат от 19-годишния шофьор Златко Димитров.

200-03-03-1017111_4236866219549_1510010814_n

„Кирил изневиделица се хвърли пред колата му, стана и продължи да си ходи, докато от заведението започнаха да излизат хора. Златко слезе от колата, за да види дали човекът е добре и тогава голяма група мъже тръгнаха към него със закани за бой. Той се сети каква е ситуацията, изостави колата си и успя да побегне към центъра, бръкнал в джоба си да се обади на полицията, но се сетил, че телефонът му е останал в колата. Тогава вижда патрулиращ автомобил да завива при близкия бар в посока старата автогара и започва да тича по него. Полицаите отишли със Златко на местопроизшествието и виждат, че пияните мъже вече са изпотрошили автомобила.

200-03-03  izposchupena-kola-samorazprava-G

Полицаите започват да отбиват движението, а през това време Аспарух Ранчев, който се вживява като бивш гард на Братя Галеви, отново се опита да скочи на бой на Златко. Униформените се принуждават да задържат най-пийналия от групата и викат линейка за Кирил Ранчев и Аспарух, за да разсеят вниманието от Златко, който се качва в колата си, заедно с един полицай и карат колата в полицията. Когато аз чух, веднага отидох в полицията и видях, че Златко и униформените описваха щетите по автомобила. Явно този Аспарух Ранчев си е помислил, че е Бог и може да бие всеки заради това, че е бивш гард на Братя Галеви. Дори полицаите се притесняваха от него, незнайно защо”, твърди Симона Китова. Тя разказва, че докато с родителите на Златко са чакали полицаите да си вършат работата, се появили около 15 сватбари. „Аспарух държеше тръба в ръката си, явно дошъл отново за саморазправа със Златко, и то в полицията. След което стана ясно, че на възрастния човек нищо му няма, освен леко охлузване на крака и всички са спокойни освен Аспарух, който беше твърдо решен да се бие, както и няколко от приятелите му.

Наистина не е никак приятно това да се случи на сватбата на дъщеря ти, но все пак трябва да сме хора и не Златко е виновен, и той с нищо не е заслужил да му изпочупят автомобила, виновен е бил пешеходецът, който в крайна сметка пресича неправилно”, разказва още дупничанката.

 

Spread the love