Трима станаха сериозно контузените в „Марек”, в тренировките не вземат участие Димитър Петков, Мартин Димитров и Марио Близнаков

Filed under: Спорт |

200-22-01-Mario Bliznakov

Трима са сериозно контузените футболисти в отбора на „Марек”. Старши треньорът Антон Велков е обезпокоен от ситуацията, защото все пак отборът от Дупница разполага с по-малък брой равностойни футболисти от другите тимове по известни причини.

„Започнахме седмицата на терена в „Царско село”. От вторник до петък ще бъдем вече на терена на стадион „Бончук”. В заниманията не вземат участие Димитър Петков, Мартин Димитров и Марио Близнаков. Защитникът Мартин Димитров е с травма на глезена. Той бе заменен принудително през второто полувреме на срещата с „железничарите“. От лекарския екип заявиха, че се надяват в паузата на шампионата Димитров да бъде възстановен, но със сигурност няма да тренира пълноценно. По-тежка е травмата в коляното на Марио Близнаков. Футболистът днес ще премине на обстоен лекарски преглед и ядрено-магнитен резонанс, като едва след това ще се разбере колко време ще се възстановява и дали ще бъде нужна хирургическа интервенция. Димитър Петков все още провежда възстановителни процедури по лекарски указания. Дано по време на паузата да се включи с колегите си и да навлиза в нужната форма. Дали ще играе мъжкият ни отбор контролен мач, ще има яснота до края на седмицата”, заяви Антон Велков.

 

Снимка:

Най-тежко е състоянието на Марио Близнаков.

Spread the love