След ремонт за 28 000 лв.: Чимев откри учебната година в 4-та детска градина, подари люлка и прахосмукачка, хлапетата го посрещнаха с песни и питка с мед

Filed under: Дупница |

Директорката Цветана Чаушева: Децата не можаха да познаят градината

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Новата учебна година бе тържествено открита във филиалa на 4-та детска градина в Дупница (в Градската градина). Забавачката бе напълно обновена през месец август от община Дупница. Ремонтирани бяха спалното отделение, всекидневната, санитарните помещения, направена е външна топлоизолация, обновен е дворът, извършени са и други ремонтни дейности на обща стойност 27 845 лева. Гости на тържеството бяха кметът Методи Чимев, зам.-кметът по социалните дейности Крум Милев и служители от отдел „Образование“ към общината.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Малчуганите посрещнаха гостите и родителите с питка и мед, а след това пяха и рецитираха. „Искам да благодаря на г-н Чимев както от името на целия екип на детското заведение, а така също и от името на родителите и дечицата за това, че най-сетне ни се обърна внимание и ремонтът бе осъществен. Още повече че приключи именно в това време, в което дечицата почиваха, и сега влязохме в почти нова детска градина. Самите деца не успяха да я познаят“, обърна се към всички директорката Цветана Чаушева. „Аз искам да благодаря за търпението, което проявиха и родителите, и дечицата най-вече. През пролетта родители идваха при мен с молба за този ремонт и обещах да се направи и сега съм доволен от свършената работа. Има още някои подобрения, които ще направим по двора“, коментира Чимев. Градоначалникът подари люлка за децата и прахосмукачка.

Снимките:

1 Кметът Методи Чимев и неговият заместник Крум Милев гостуваха на забавачката.

2Децата пяха и рецитираха за гостите.

3 Част от персонала на градината

 

Spread the love