Вместо да се залеят с кофа вода: Николай Добрев и Теодора Крумова МО на БСП – Перник дариха кръв в помощ на Светли

Filed under: Перник |

Милиони страдат от липсата на вода, а други се заливат с нея, има и други начини да се помогне, обявиха младите кандидати за депутати

202-06-06   201010_n

Младежите от МО на БСП – Перник дариха за трети път кръв в подкрепа на кампанията „Да помогнем, заливайки се със студена вода“, но по един различен начин.

„Заливането с кофа студена вода вече се превърна в начин да популяризираш своята кауза, каквато и да е тя, но ние искаме Светли да оздравее и да помогнем и на други хора, като дарим кръв”, заявиха младите кандидати за народни представители от „БСП лява България” Николай Добрев и Теодора Крумова.

202-06-06 072765886521_n

„На фона на това, че милиони хора страдат от липсата на вода, други се заливат с нея и въпреки че го правят за благородна кауза, винаги може да се намери и друг начин да помогнат”, категорични бяха младежите. Те обясниха, че болниците в България изпитват нужда от кръводарители и затова са решили да помогнат по този начин. Младите социалисти обясниха, че съвпадането на тяхната инициатива с началото на предизборната кампания е случайна, тъй като цикълът за възстановяване на кръвта и времето от едно даряване до друго е няколко месеца. С тази си идея призоваваме всички да подкрепят Светли, като изпратят СМС на 17 777 с текст DMS Svetli и чрез даряването на кръв да помогнат и на други нуждаещи се.

Spread the love