Малките футболисти в решителни мачове за призовите места на турнира „Купите на община Благоевград”

Filed under: Спорт |

203-22-02  IMG_2539 203-22-02  IMG_2617

Завършиха мачовете от груповата фаза на международния футболен турнир „Купите на община Благоевград”. При набор 2003 г. „Цървена звезда”(Белград) спечели първо място в група „А” и снощи се срещна с втория от група „Б” – „Войводина”(Нови Сад).Във втория полуфинал „Левски”(София) – втори в група „А”, игра с първенеца от група „Б” – „Славия”(София). За петото място в крайното класиране един срещу друг се изправиха „Вардар”(Скопие) и ОФК „Пирин”(Благоевград) и „Ботев”(Пловдив) срещу „Арис”(Солун).

При  набор 2004 г. вчера „Цървена звезда”(Белград) и „Левски”(София), които завършиха на първо и второ място в група „А”, се изправиха съответно срещу „Войводина”(Нови Сад) и „Славия”(София). В борба за петото място пък спориха „Ботев”(Пловдив) и „Пирин 2001”(Благоевград) и „Вардар”(Скопие) и „Арис”(Солун).

Футболният турнир се посрещна с изключителен интерес в Благоевград. Освен местните привърженици на най-великата игра на трибуните присъстват фенове от Македония, Сърбия и Гърция. Разбира се, най-горещо подкрепяха отборите си родителите на младите таланти.

Община Благоевград е предвидила награди за всички участници в турнира. Официалното закриване ще се състои на стадион „Христо Ботев” утре от 21,30 часа, когато ще бъдат връчени и отличията.

 

 

 

Spread the love