Бившият областен на Кюстендил инж. Владислав Стойков се присъедини към ГЕРБ на Съединението

Filed under: Кюстендил |

Digimax A50 / KENOX Q2

Изненадващо подалият оставка общински координатор на ГЕРБ и бивш областен управител на Кюстендил инж. Владислав Стойков се включи в състава на партията на Бойко Борисов, който поднесе цветя пред паметника на Булаир. Заедно с него бяха водачът на листата Кирил Калфин, както и кандидатите за народни представители Михаела Крумова и Красимир Петров.

Digimax A50 / KENOX Q2

Вчест на 129-ата годишнина от Съединението цветя и венци пред войнишкия паметник поднесоха от Областна администрация – Кюстендил, община Кюстендил, както и от Общински съвет – Кюстендил.

Digimax A50 / KENOX Q2

„Съединението е безпрецедентен акт, преначертал картата и историята на Европа. Във времето след този радостен за целия народ ден обаче идва предизвикателството Съединението да бъде опазено и защитено. Фактът, че празнуваме 129-ата годишнина от националното Съединение, доказва и девизът, който се чете на сградата на парламента, че именно съединението прави силата.

Digimax A50 / KENOX Q2

И днес актуални остават поуките от този изстрадан, но тържествен акт за България, а именно, че обединен около една кауза и една цел, превърнати в години бленувано желание, българският народ е силен и в състояние да постигне всичко”, каза водещият на проявата Венцеслав Илчев.

В церемонията са включиха още културното дружество „Свети свети Кирил и Методий”, запасното войнство и много граждани.

Снимките:

1Кметът Петър Паунов и заместниците му Надя Каратова и Виктор Янев

2На преден план кандидатите на ГЕРБ Красимир Петров и Михаела Крумова, зад тях е водачът Кирил Калфин

3-Маститият адвокат Анани Константинов с членове на дружеството си „Свети свети Кирил и Методий”

4 На заден план със синята риза Владислав Стойков – бивш областен управител на Кюстендил

Spread the love