Кандидат-депутатът на Патриотичния фронт – НФСБ и ВМРО Атанас Стоянов откри кампанията пред 300 души в Сандански: Дошло е време разделно за политиците и олигарсите, крали от държавата, искаме властта от народа, за да съживим икономиката

Filed under: Актуално от днес,Сандански |

Ангел Джамбазки: Сандански ще има народен представитл и това ще бъде Стоянов

209-08-01 101_n 209-08-01 170_n

Кандидат-депутатът на Патриотичния фронт – НФСБ и ВМРО в Сандански Атанас Стоянов откри предизборната кампанията на коалицията с вдъхновяваща реч пред 300 души в местен хотел. Конферентната зала се оказа тясна да събере сампатизантите, а водачът на листата в Пиринско Ангел Джамбазки дойде да подкрепи старта на кампанията в Сандански. Атанас Стоянов призова санданчани да обърнат гръб на сегашното политическо статукво и да потърсят алтернатива и спасение, гласувайки с бюлетина номер 24.

209-08-01 327_n 209-08-01 448_n

„Не може да се търси положително развитие без промяна. Не е редно 25 години едни и същи лица, олигарси и кукловоди, да ни управляват и да се надяваме на истинска добра промяна в икономиката и политиката в България! Резултатът ви е ясен и когато отворите празния си хладилник, от него да се показват наглите физиономии на Доган, Станишев, Костов, Борисов, които се видя докъде ни докараха! Един театър на фалшиви „леви” и „десни”, зад чийто параван се извърши този грабеж на страната и хората… Дошло е време разделно и за политиците, които са крали държавата, ние ще осигурим чрез правосъдната система заслужените раирани дрехи! Сега Патриотичният фронт – ВМРО и НФСБ искаме властта от народа в този критичен за държавата и гражданите момент, защото знаем какво да направим в законодателството, за да тръгне икономиката на България! Преди дни ми зададоха въпрос нашата коалиция „пияната тояга” ли ще бъде в Народното събрание?! Пред вас заявявам, че ние ще бъдем „здравата тояга” в бъдещия парламент. Всички патриоти сме в един голям юмрук и ще покажем какво означава патриотизъм в действие. Нашият девиз е България над всичко!”, развълнувано говори пред санданчани Атанас Стоянов.

209-08-01 827_n

Ангел Джамбазки от своя страна заяви категорично, че сандански има шанс да изпрати депутат в 43-тото народно събрание в лицето на Атанас Стоянов. Същевременно от „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО” съобщиха, че на 14 септември ще има протест пред сградата на Централната избирателна комисия (ЦИК) от 12 ч. Повод за недоволството е очакваният голям брой избирателни секции, които ще бъдат разкрити в Турция. Гласовете в тези над 150 секции на практика биха подменили изборните резултати, смятат от коалицията. Затова пред входа на ЦИК ще бъде прочетено и протестно писмо.

 

 

Spread the love