Тв операторът от Кюстендил Виктор Десподов, с тяло на супермен, съветва: Мъжете да тренират по 1 ч., за да не изгубят мускулите си

Filed under: Кюстендил |

Лудакът десетки пъти е падал от мотора, плати глоба на катаджиите с жълти стотинки

209-01-06  viktor despodov v zalata

Телевизионният оператор Виктор Десподов се превърна в един от най-атрактивните фитнес инструктори в Кюстендил.

Виктор коренно промени фигурата си, откакто започна да набляга на едноразовите силови тренировки в залата.

209-01-06 viktor despodov  na mtora

„За мъжете е хубаво да тренират по един час, но не повече, тъй като губят от мускулната си маса. При жените няма такова ограничение”, вещо даде съвет Десподов. За префектното си тяло той разчита и на специален хранителен режим. В менюто му се включват месо и млечни продукти.

209-01-06  viktor s rana

Наскоро Виктор разби илюзиите на млада кюстендилка, която наблягала на коремните преси, за да свали корема. „С този вид упражнения коремът се стяга, но не й да отслабнеш. Във фитнес залата за намаляване на теглото се правят така наречените кардио тренировки. Иначе фитнес упражненията са за стягане, те просто изцяло променят фигурата”, коментира Виктор. В залата идват при него дами от различни професии – банкери, търговски работници, лекари. На всяка една има и съставена програма от упражнения.

Освен че е ненадминат в знанията си по фитнес и боди билдинг,  27-годишният кюстендилец е любител и на високите скорости. Преди няколко години, разгневил се на акт, съставен от ченгетата, Виктор плати глобата си с жълти монети. „Тогава бързах за работа, служебно, но те ме спряха. Дори бях лишен от право да карам 6 месеца, след като загубих точки”, спомня си Виктор, който е луда глава отвсякъде.Немалко са и паданията от мотора, но това не го плаши и продължава да кара.

 

Снимките:

1 Кюстендилецът във фитнеса

2 и 3 С мотор има безброй падания.

Spread the love