Патриотичният фронт изпраща в Турция представители за изборите

Filed under: България |

217-18-05-V.Simeonov

„Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ няма да участва или подкрепя управленски коалиции в следващото Народно събрание. „Ние няма да се закълнем във вярност на когото и да било – нито на ГЕРБ, нито на БСП! Ще подкрепяме доброто и ще сме против всичко, което е във вреда на родината“, категоричен е съпредседателят на НФСБ и коалиция „Патриотичен фронт“ Валери Симеонов. Той подчерта, че от Фронта не могат да се очакват продажни действия и подкрепа за безпринципни коалиции, каквато осигуряваше „Атака“ в изминалия парламентарен мандат.

По думите му в основата на престъпното ограбване на българските граждани стои антиконституционната партия ДПС, която отново изяви готовност да подкрепи правителство и да участва във властта.

„ДПС ще подкрепи и дявола само и само да има достъп до икономическите източници за злоупотреби. Това е мафиотска структура, за нея няма идеи, в нея няма нито етнос, нито вероизповедание – само интереси.“, заяви Симеонов.

От Патриотичния фронт продължават да настояват за затваряне на избирателни секции в Турция. Преди дни коалицията пусна жалба до ЦИК и Върховния административен съд. От „Патриотичен фронт – НФСБ и ВМРО“ са категорични, че не могат да стоят безучастно и да чакат поредната изборна манипулация.

„В момента набираме хора, които да командироваме в Турция, за да могат да контролират изборния процеса и да държат връзка с нас и с Централната избирателна комисия, доколкото може да се очаква това рушащо законите на България формирование (ЦИК) да свърши някаква работа“, заяви Симеонов и призова патриотите, които владеят турски език, да се включат в екипите на Патриотичния фронт за секциите в Турция.

 

Снимка:

Валери Симеонов

 

Spread the love