С мръвки от домашно агне Борис Дали нагости 50 отбрани люде на кръщенката на малкия си син, пя на ухото на кръстника Константин „Арабия куме”

Filed under: Оживление |

Пернишкият Мирослав Илич изпълни култовата „Божанствена жено” за щастливите родители на малкия Косьо

По стар адет подарените парички вързани над питката здраво, за да е здраво детето

 Танцьорите от ФТА „Разметаница” раздрусаха гостите с шевица от български народни танци

218-24-01 Picture 7286 copy

С мръвки от домашно агне известният поп-фолкпевец Борис Дали нагости 50 отбрани люде, дошли на кръщенката на малкия му син Константин. Шопска салата, мезета, маркови питиета, торта и безалкохолни допълваха голямата трапеза, която гласовитият бобовдолец разпъна за великото събитие.

218-24-01 Picture 7291 copy 218-24-01 Picture 7293 copy

Бизнесдамата Ваня Иванова и колегата й Рангел Рангелов от Бобов дол, служителката в „Мини Бобов дол” Лилия Велинова и дъщерите й Анжела и Изабела, собствениците на автосалон Ваня и Драгомир Паунови от Пловдив бяха част от гостите, които уважиха празника.

218-24-01 Picture 7298 copy 218-24-01 Picture 7302 copy

”Спазихме всички изисквания на обряда. Върху питката всички оставиха подаръците за малкия Константин, след това парите ги завързахме много здраво, за да е здраво и щастливо детето. Подаръците бяха различни – от детски дрешки и златни кръстчета до пликове с парички. Агнето е отгледано от моя дядо Борис, на когото съм кръстен”, сподели с усмивка Борис Дали. Йорданка Божилова, Александър Седефчов, Илияна Илиева и Бойко Седефчов от ФТА ”Разметаница” към НЧ ”Просвета 1903”-Бобов дол изненадаха присъстващите с шевица от български народни танци.

218-24-01 Picture 7304 copy 218-24-01 Picture 7306 copy

Виновникът за тези прекрасни танци е бащата на Борислав – общественикът Орлин Делибалтов, който е и председател на читалището в миньорския град. ”С фолклорния ансамбъл ”Разметаница” тръгна моето развитие като певец. Моят прекрасен роден град Бобов дол, който е изпълнен с много добри хора, е дал много за моето развитие като певец. Страшно много го обичам”, допълни развълнуван Борис Дали. Той беше седнал със съпругата си Лили до кръстниците на детето – поп-фолкпевеца Константин и приятелката му – прекрасната Надежда. „Много сме развълнувани, защото днес е голям празник за малкия ни племенник”, споделиха вуйчото и вуйната на малкия Косьо – учителката Елена Станчева и главният механик в „Мини Бобов дол” Александър Станчев.

218-24-01 Picture 7308 copy

Преди това те му подариха парички, за да може мама и татко да му купят каквото му е необходимо. Бизнесменът Красимир Костов и приятелката му Весела от Бобов дол, Ния и Светослав Костови също бяха много щастливи на кръщенката.”Ния и Светослав станаха скоро семейство. Бил съм на над 100 сватби, но на по-весела сватба не съм бил. Това са мои приятели от детството, които страшно много обичам”, разказа славеят на Бобов дол Борис Дали. Специален гост на вечерта бе известният певец от Перник Енес, който е популярен като българския Мирослав Илич.

218-24-01 Picture 7312 copy

”За моите скъпи приятели Борис Дали и Константин ще изпея култовата песен ”Божанствена жено”. Пожелавам много щастие, радост и късмет на малкия Константин и на неговото семейство”, пожела на микрофона Енес. Хитовете „Арабия куме” и „Константин войводата” бяха специален поздрав от семейството на Борис Дали към най-добрия кръстник на Земята – Константин. Първа на хорото се хвана приятелката на Борис Дали – Лили, която беше облечена в прелестна маркова рокля и обувки. Двамата любимци на публиката – Борис Дали и Константин, изпяха част от култовите си песни: ”Попитай сърцето”, ”Ще си говорим пак”, „Птицо моя” и „Ти си ми всичко”, с които повдигнаха настроението на брата на Борислав – Велислав Делибалтов, както и на всички, присъстващи в ресторанта. Събитието завърши с вкусна торта и с пожелание пак да се съберат всички на тежка маса, за да полеят излизането на следващите албуми на любимите певци на България Борис Дали и Константин.

Снимките:

1 Борис Дали с част от гостите

2 Надежда и Константин –няма нищо по-красиво от любовта

3 Борис Дали и приятелката му Лили с Кирил и Мери от София

4 Константин и Борис Дали се кефят на празника

5 Александър Седефчов, Йорданка Божилова, Борис Дали, Орлин Делибалтов, Илияна Илиева и Бойко Седефчов –от ФТА” Разметаница”-Бобов дол

6 Бащата на Борис Дали Орлин Делибалтов с собствениците на автосалон от Пловдив Ваня и Драгомир Паунови

7 Борис Дали с Ваня Иванова и Рангел Рангелов

8 Борис Дали и Лили с Елена и Александър Станчеви

9 Българският Мирослав Илич –певеца от Перник –Енес пее песента” Божанствена жено”

Spread the love