Внучката на певеца на македонски песни Митко Градевеца смая екипа на БНТ в Пиринско с дебюта си на тв водеща

Filed under: Благоевград |

Дъщерята на благоевградската господарка на ефира Мариета Димитрова интервюира именития си дядо за неговата 50-годишнина, изкара си желирани бонбони

226-02-01 563

Тригодишната Ася, дъщеря на лицето на „Господари на ефира” в Благоевград – Мариета Димитрова, тръгна по стъпките на своята майка. Вчера малката красавица направи първото си звездно интервю в ефира на БНТ в областния център, и не с кого да е, а лично със своя дядо, популярния изпълнител на македонски песни Димитър Димитров – Градевеца. Филмът бе по повод 50-годишния юбилей на Митко Градевеца. Със запомнящия се дебют на телевизионна водеща тригодишната сладурана даде твърда заявка да й пазят място още отсега на малкия екран и намекна на майка си, че скоро ще я надмине по рейтинг. Малката „телевизионерка” прикова върху себе си вниманието на репортери, оператори и продуценти още с първия въпрос към дядо си. „Здравейте, вие сте на живо и първият ми въпрос е кого обичате повече – баба или мен” „Разбира се, че теб”, отвърна дядо Митко, след което малката хитруша се обърна дяволито към екипа си: „Ами тогава, моля за почивка на снимките, отиваме за желирани бонбони”.

226-02-01 82

Хванат натясно, но безкрайно щастлив от остроумието на внучката си, дядо Митко без възражения тръгна с нея, за да изпълни желанието й.

„Много съм горда с Ася, тя е моето красиво продължение”, призна господарката на ефира Мариета Димитрова пред наш репортер. „Не защото е мое дете, просто тя е много артистична и жизнерадостна, печели и познати, и непознати с това. От малка е такава, около нея винаги е шумно, изключително любознателна и своенравна е, не търпи отказ или да й се казва какво да прави. Отсега има изграден характер, най-много успява да манипулира дядо си Митко, с него често пеят даже в дует, на кого ли прилича обаче”, пошегува се Мариета.

226-02-01 496

А иначе малката Ася, която безспорно е наследила от своята майка харизма и обаяние, е повече от категорична, че един ден ще стане като Ахинора от предавенто на Нова телевизия „Големите надежди”. „ И тя е от Благоевград като мен, нейната майка и моята работят в една телевизия”, казва Ася.

Spread the love