Водачът на ГЕРБ Кирил Калфин забрави личната си карта в изборната секция, човек от СИК го догони с думите: Миналия път съпругата ви си остави документа, сега вие се разсеяхте    

Filed under: Актуално от днес,Дупница,Кюстендил |

Digimax A50 / KENOX Q2

Водачът на листата на ГЕРБ в Кюстендилско Кирил Калфин гласува,придружен от съпругата си Румяна, служителка в местна банка, но улисан в изборния ден, забрави личната си картав сградата на Второ ОУ „Даскал Димитри“. Калфин се надявагласът му да допринесе за по-доброто бъдеще на Кюстендил и неговите съграждани. „Доволен съм от кампанията,защото беше позитивна.Хвърлихме много труд,проведохме много срещи с хората и имаше много настроние“,зави Калфин. Той не се възползва от възможността да упражни правото си на вот и чрез машинно гласуване.“Не се доверих на машинното гласуване,защото е все още експериментално,когато се въведе постоянно или пък се отрече,тогава ще взема и моето решение.Аз съм традиционалист и предпочитам традиционното гласуване.Относно преференциалния вот съм твърдо „за”,коментира Калфин.

Относно редовността на вота той заяви,че се надява на честни и коректни избори.
В разсеяността си той беше забравил личната си карта в секцията. Наложи се един от членовете да го догонва с думите. „Господин Калфин, миналия път вашата съпруга си я забрави и я догонвах, сега вие“, каза с усмивка представителят на СИК. От експерименталното гласуване се въздържа и съпругата му.

Любопитното за секциите във Второ ОУ е, че има 300 македонци, записани на един адрес на ул. „Ивайло“, където обитава възрастна жена.

Снимката

Кирил Калфин гласува заедно със съпругата си Руми.

Spread the love