Палчев подсъдим на 1 декември за 10 млн. в Дупница, прехвърлил незаконно имоти на любимата си Ваня 

Filed under: Дупница |

110-10-11-Palchev

На 1 декември предприемачът от групата на Братя Галеви Александър Палчев се изправя пред състав на Дупнишкия районен съд от 10 часа като подсъдим за афера от над 10 млн.лв. Делото води съдия Маргарита Алексиева.

Както „Вяра” писа, за да избегне погасяване на кредит от над 10 млн.лв. от банка ДСК, Палчев продал заложеното имущество – движимо, недвижими и фирмено, на трети лица, сред които е приятелката му Иванка, която му роди две дъщери. От прокуратурата повдигнаха обвинение, че Алексадър Палчев нямал право да разпродава имуществото си на трети лица, тъй като то е било под особен залог към ДСК и без разрешение на банката той нямал право да продава, явявал се съдлъжник на ДСК. Въпреки обременеността на залога Палчев продава на символични цени, като най-вероятно всички сделки са се въртели около това да не се върнат парите на ДСК.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Палчев е продал всичко на баща си Радко Палчев, на новата си любов Иванка Спасова и приятеля си Ивайло Зарев за смешните пари от порядъка на 200 лв. Палчев е от полицейската група на Пламен Галев и Ангел Христов, тримата служиха като патрулни полицаи в РПУ-Дупница. Братя Галеви бяха изхвърлени от системата със заповед на бившия МВР шеф Богомил Бонев. Като първи свидетел по делото беше призована дупнишкият нотариус Сия Милева.

 

Снимки

1 Александър Палчев

2 Иванка Спасова

Spread the love

Коментар за: Палчев подсъдим на 1 декември за 10 млн. в Дупница, прехвърлил незаконно имоти на любимата си Ваня 

  1. Нвярно всичко това е изповядано при мафиота-Нотариус Луиза Стоева.

    georgi
    2014/октомври/13 at 10:46 AM