Кюстендилската студентка Моника Никова душата на компанията, обожава закачливите фотосесии с приятелки, на косъм да стане полицайка

Filed under: Оживление |

234-24-01   monika2

Кюстендилската красавица Моника Никова покани на романтична вечеря в Свищов приятелките си от родния си град, за да се похвали с новата обстановка, след като стана студентка. Моника е студентка в Стопанска академия „Димитър Ценов“ в Свищов. Девойката е душата на компанията, където и да отиде. Моника привлича много мъжки погледи, но от 2 години си има сериозен приятел.

234-24-01  monika1

Кюстендилката умело съчетава лекции и упражнения с купони в дискотеки и партита в общежитието. Второкурсничката има една от най-чаровните усмивки. Едно от любимите й занимания е да си прави различни закачливи фотосесии с приятелки. Последната серия снимки е от брега на река Дунав.

234-24-01  monika3

Ненадейно Моника  промени решението си да учи за полицайка в Симеоново и се насочи към икономическите специалности. Така девойката продължи образованието си от Професионалната икономическа гимназия „Йордан Захариев“, където завърши митническа и данъчна администрация. „Заради Моника ние не искаме да се прибираме по родните си места. С нея е много весело, никога не те оставя да скучаеш. Намира начин да се забавлява и умее да го прави“, сподели нейна приятелка.

Снимките:

1 Моника с гаджето си на морето

2  Една от най-усмихнатите кюстендилки

3 Моника на фона на река Дунав

Spread the love