Стотици дупничани куфяха с БТР на площада, Чимев си тананикаше на чаша кафе, зам.-кметът Крум Милев плака

Filed under: Дупница,Сапарева баня |

 За мене си оставате Станкето, изцепи се бас китаристът Иван Калфов, прокурор Ивайло Василев, Калин Гелев и инж. Костадинов 2 часа аплодираха рокаджиите

240-01-04 -3DSC00422 copy

Кметът на Дупница инж. Методи Чимев, заместникът Крум Милев и колегата му от Крива паланка Арсенчо Алексовски се кефиха на концерта на БТР на чаша ароматно кафе и натурален сок на площада в Дупница. Стотици дупничани 2 часа куфяха с рокаджиите Кирил, Славчо, Иван, Илиян и Атанас Пенев –вокал, които изпяха най-култувите си парчета.

240-01-04 DSC00378 copy

С двете си деца – Виктория и Емил, пристигна зам.-председателката на ББЦ в града Лили Здравкова. С нея беше и приятелката й Снежана Бицова, която живее и работи в Лондон, но дошла за една седмица в България. „Страшно харесваме песните на БТР, радваме се, че дойдоха в Дупница”, споделиха талантите от вокална група” АртПоп” Ивона Хаджийска и Цветина Спасова.

240-01-04 DSC00379 copy

Близо до тях бе и ръководителката им Таня Камбурова. „Всичките им песни са невероятни. Много са готини всички”, сподели Вики Дашова. Ученичките Маргарита Стоилова, Деси Бельова, Бети Борисова, Христина Грънчарова, Мария Пенева, Спаска Бурановска, Ива Китова, Христина Костадинова и Мирела Паликарска пяха заедно с Наско от БТР.

240-01-04 DSC00389 copy

„Здравейте, Дупница, радвам ме се, че сме тук сред вас. Тази вечер ще изпеем най-хубавите си песни и част от новия си албум „Защо”. Специални аплодисменти за кмета Методи Чимев”, развихри  се на сцената Атанас Пенев.

240-01-04 DSC00403 copy

Зам.-кметът Крум Милев се просълзи на песните „Забравена нежност” и „Танцувам блус”. „Песента е визитната картичка на една страна. Песента обединява хората. Аз харесвам всякаква музика, като се започне от ориенталски ритми и се стигне до опера. Обожавам БТР, а тези песни ме карат да си спомням за моето щастливо детство, когато ходех бос по плажа на Бургас и ловех риба с приятели”, сподели развълнуван Крум Милев.

240-01-04 DSC00416 copy

Той беше седнал на чаша ароматно кафе и натурален сок с кмета инж. Методи Чимев, кмета на Крива паланка Арсенчо Алексовски, Таня Петрова и бизнесдамата от „Дани Лазер шоу”. Да се наслади на хубавите парчета, беше дошъл и известният художник –хористът от Мъжки хор „Св. Иван Рилски” Димитър Сърбински. На чаша освежаващи напитки бяха седнали и председателят на „България без цензура” в Дупница инж. Костадин Костадинов, адв. Йонко Гергов и Рангелов.

240-01-04 DSC00418 copy

Тримата слушаха с голямо удоволствие рок бандата. На събитието беше и романтичната двойка Марина Янкова от музея и  продавач-консултантът Илия.

240-01-04 DSC00420 copy

„Моите впечатления от Дупница са доста назад във времето. Аз съм служил в поделението в града. За мен Дупница си остава Станкето. Имам страхотни спомени и емоции от този малък град. Кметът инж. Методи Чимев е много радушен, много човечен”, сподели бас китаристът на рок бандата Иван Калфов.

240-01-04 DSC00424 copy

Със свои приятели на концерта беше дошъл от Сапарева баня Калин Гелев от ГЕРБ. „Много ми харесват БТР и затова съм дойдох да ги послушам”, сподели Гелев. На концерта бе и прокурорът поет Ивайло Василев. Събитието завърши с гръмка заря.

Снимките:

1 Инж. Костадин Костадинов с адв. Йонко Гергов и Рангелов на чаша кафе

2 Лили Здравкова с децата си и приятели

3 Прокурорът поет Ивайло Василев

4 Веселата компания

5 Димитър Сърбински

6 Крум Милев с кмета на село  Самораново Борислав Костадинов

7 Рок бандата пее на сцената

8 Калин Гелев с приятели

9 Крум Милев, Методи Чимев и Арсенчо Алексовски

Spread the love