Александър Методиев: Не ме наричайте Бат Сали! Кюстендил не е цяла България, няма да се оттегля от парламента, протестът е платен!

Filed under: Общество |

08-01-04 ALEKSANDAR METODIEV -SAMOKOV copy

Не ме наричайте Бат Сали. Не съм готов да се откажа от депутатското си място, защото Кюстендил и Дупница не са цяла България. Това каза пред журналисти в парламента депутатът от ДПС Александър Методиев, срещу чието избиране протестират граждани от Кюстендил и Дупница. „Протестът е лично срещу Александър Методиев, а не към закона, защото циганинът Александър Методиев спря кранчето за купуване на цигански гласове от всички политически партии. Това е проблемът”, коментира Методиев, по-известен като Бат Сали. „Тези протести срещу личността на Александър Методиев са платени”, обясни депутатът, а на въпрос кой плаща за тях, заяви, че това са „тези, които са дошли тук”.
„Аз съм народен представител на всички граждани на Република България, не съм народен представител само в Кюстендил или Дупница”, допълни Методиев и обясни, че се чувства дискриминиран от протестиращите. На въпрос дали е готов да се откаже от депутатското си място, Методиев отговори, че не е готов да се откаже, защото Кюстендил и Дупница не са цяла България. Той заяви, че не чувства напрежение, а на въпрос какво би казал на хората, които протестират срещу избирането му за народен представител, Методиев обясни, че не може да им каже нищо – законът казва всичко. Методиев добави също, че изходът в такава ситуация е промяна в закона, като коментира, че би подкрепил такава промяна.

Снимката: Александър Методиев

Spread the love

2 коментара за: Александър Методиев: Не ме наричайте Бат Сали! Кюстендил не е цяла България, няма да се оттегля от парламента, протестът е платен!

 1. Горко на България с такъв депутат!

  Вижте изказването му: никаква логика, хвърляне на думи без връзка с обвинението, че не е ибиран от кюстендилци, а от турци в турция и още и още….

  До кога ще търпим?

  Г-Паунов, моля не спирайте!

  малина
  2014/октомври/28 at 8:29 AM

 2. http://www.peticiq.com/dps_out

  Петиция за разпускане на ДПС като незаконно регистрирана партия

  Можете и МОЛЯ да я разпространите чрез пощата си на всички свои абонати,туитър , фейсбук,скайп..

  нина
  2014/октомври/27 at 21:00 PM