На среща в Сандански: Младите лидери на Г. Първанов – Стефана Василева и Нина Найденова, бистриха с АБВ младежите перспективи за бъдещето

Filed under: Сандански |

247-02-11  IMG_0878 copy

АБВ младежи от цялата страна обсъдиха на среща в Сандански перспективите за бъдещето на младите хора в България. Домакин беше младежката организация на партията в южния град начело с председателя Стефана Василева.

Общинската младежка организация на АБВ – Сандански, националното ръководство на младежката организация начело с председателя Нина Найденова и други членове на НИС на АБВ – Младежи към ПП АБВ разговаряха и за приоритетни действия за развитието и утвърждаването на позициите на младежката организация като неизменна част от цялостната политическа система на ПП АБВ.

Общинският лидер на ПП АБВ – Сандански Людмил Карамитов, който също присъства на срещата, обеща подкрепа на местната младежка организация в инициативата й да бъде домакин на изнесено заседание на НИС на АБВ – Младежи. Нина Найденова изрази задоволство от активността на младежката организация в Сандански и пожела успех в бъдещата съвместна дейност.

Санданчани коментираха, че бодрата смяна на АБВ стиска палци лидерът им Георги Първанов да вземе властта, за да ги удостои с високи постове.

Spread the love