Полицията в Благоевград задържа биячите на Роби, скандално известният ресторантьор от Сандански Г. Златинов – Джуджето даден на прокурор

Filed under: Благоевград |

police_car

Полицията в Благоевград задържа трима криминално проявени благоевградчани за побоя върху Роби, станал посред бял ден пред казино „Гиза” в областния център. Имената на задържаните не се разкриват от органите на реда, но според запознати сред тях е криминлно проявеният Еката от кв. „Струмско”. По неофициална информация участниците в боя са били пияни или дрогирани. Те не осъзнавали какво вършат, познавали Роби от години, той наскоро бил излязъл от затвора.

Полицията в Сандански пък арестува скандално известния ресторантьор Георги Златинов с прякор Джуджето, който заради гавра с бивша приятелка бе с постановена мярка за неотклонение „домашен арест“. Завчера Джуджето бе арестуван по време на кафе с приятел в едно от местните заведения, тъй като нарушил домашния си арест. По тази причина Златинов отива на прокурор с искане за по-тежка мярка. Името на Златинов нашумя скандално преди време, когато бе арестуван за насилие срещу служителката в отдел „Евроинтеграция“ на община Струмяни Станислава Тачева – бивша негова любима. Във фаталния ден Джуджето нахълтал в дома й и потърсил сметка защо иска да се разделят. Тя намерила някакво обяснение, което вбесило Джуджето и той започнал да я бие, после я хванал за косата и я вдигнал на перилата на терасата с думите: „Скачай и се самоубивай“. Станислава обаче се отскубнала, спуснала се по улука на кооперацията, в която живее, и влязла посред нощ в апартамент на съседи, които извикали полиция.

Джуджето, който стопанисва заведение за бързо хранене, успя да избяга, но след два дни бе арестуван и вкаран в съда.

 

 

Spread the love