Шефът на МБАЛ д-р Владимир Пандев: Болницата в Благоевград не носи отговорност за неработещия асансьор в поликлиниката, стопанисва го друг, нашите са в перфектно състояние

Filed under: Благоевград |

10-02-05  0386 Pandev

Пътническият асансьор, който се намира при основния вход на сградата на поликлиниката в Благоевград, точно до товарния асансьор, се стопанисва и поддържа от „Етажна собственост“ в сградата на поликлиниката. В тази връзка и във връзка с множеството постъпили сигнали от граждани за неработещия пътнически асансьор в сградата на поликлиниката от ръководството на МБАЛ-Благоевград съобщават, че те нямат отношение към споменатия асансьор. „Ние стопанисваме единствено товарния асансьор, който от един месец е с чип и се ползва от медиците за спешни случаи, минали през Спешно приемно отделение. (СПО). За улеснение на пациентите, които имат нужда от асансьор, а не могат да ползват този, стопанисван от „Етажна собственост“ в поликлиниката, от другата страна на сградата е другият пътнически асансьор, стопанисван от „МБАЛ – Благоевград“ АД, който работи.

„Крайно време е да внесем яснота по този въпрос, за да не бъдем упреквани и несправедлово обвинявани, че не си вършим работата така, като трябва. Асансьорите в МБАЛ са в перфектно състояние ”, категорични са от ръководството на МБАЛ в Благоевград. „Не можем да позволим да бъдем изкарвани виновни без вина, още повече, когато наистина нямаме такава Уверяваме пациентите, че работим еднствено в полза на тях и всичко, което правим, е в полза само на техните нужди”, информират още от МБАЛ в Благоевград.

Снимката:

Д-р Вл. Пандев

Spread the love