Бетонираха Калин Гелев за председател на ГЕРБ в община Сапарева баня

Filed under: Актуално от днес,Сапарева баня |

Номинации за лидерския пост получиха общинският съветник Николай Мертекчийски, Йордан Камджилов, директорката на гимназията в курорта Емилия Гелева си направи самоотвод

260-08-01-1 copy 260-08-01 copy

Калин Гелев остава начело на ГЕРБ в община Сапарева баня. Гелев, който е координатор и общински съветник от партията в курорта, събра най-много гласове и бе преизбран за председател от делегатите, присъстващи на отчетно-изборно събрание на структурата на ГЕРБ. За председатели бяха номинирани и организационният секретар и общински съветник Николай Мертекчийски, кандидатът за кмет на село Овчарци от ГЕРБ Йордан Камджилов и директорката на местната гимназия по туризъм и хотелиерство Емилия Гелева, която си направи самоотвод. За организационен секретар бяха предложени Ивайло Иванов, Володя Лазов и Илияна Базиргянова.

Седем бяха номинациите за членове на общинското ръководство – най-много гласове получиха Стоил Боровинов, Костадин Лазаров и Александър Алащинов. Сред номинираните бяха и Йордан Камджилов от с. Овчарци, Ивелина Гиздова от с. Ресилово, Калин Базиргянов от с. Сапарево и Иван Кьосев, който си направи самоотвод.

На събранието присъстваха и областният координатор на партията и народен представител Кирил Калфин и организационният секретар Емил Гущеров. Двамата благодариха на присъстващите делегати за постигнатите изборни резултати в общината. В Сапарева баня ПП ГЕРБ бе първа политическа сила с 39,2%. Традиционно в тази община ГЕРБ има отлични изборни резултати, подчерта Кирил Калфин. Областният координатор призова членовете и симпатизантите на ГЕРБ да продължат да работят упорито, за да постигнат убедителна победа и на местните избори догодина и ГЕРБ да има свой кмет в община Сапарева баня.

Снимката:

2  Момент от събранието

1  Калин Гелев бе преизбран за председател на ГЕРБ

 

Spread the love