Аутопсията: Инфаркт, преяждане и препиване убили Раид в благоевградския хотел, черният дроб увреден от анаболи

Filed under: Благоевград |

 БащатаАлла Шемери иска втора аутопсия,здравето на майката Маргарита рязко се влошило 

263-01-15  raid

Каратистът Раид Шемери, който загина мистериозно след купон в благоевградския хотел „Луксор“, е бил убит от инфаркт, вследствие препиване и преяждане. Бил приел и анаболи, а черният му дроб бил силно увреден от химията, която е поглъщал. Младежът е повърнал вследствие на получения инфаркт и причината за смъртта му не е задушаване. Това стана ясно след направената аутопсия на младежа, извършена завчера  в Благоевград.

Както „Вяра” писа каратистът, студент трети курс в НСА, мистериозно беше намерен мъртъв в хотел „Луксор” в Благоевград след купон. Майката на младежа – Маргарита, е в тежко здравословно състояние, което рязко се е влошило след трагичната новина за сина й. Приятели на спортиста са в шок, тъй като те твърдят, че не са го виждали дори да близва питие.

Приятели и близки на Раид Шемери заляха профила му във фейсбук с жалейки. От всяка дума в посмъртните бележки струи болка и мъка. Ето някои от покъртителните постове в социалната мрежа: Най-добричката душичкаа…….колко спомени имаме и сега няма кой да ми казва „палечкее“ …… ще ми липсваш, приятелче!!! Нека душата ти намери покой!!!
Гергана
Кой може да повярва в тишината,
която казва, че си мъртва ти?
Би трябвало да духа черен вятър
и черен дъжд над всичко да вали. Почивай в мир!
Племенницата Диди
Така ли трябваше да стане? Това ли беше съдбата? Ти, братле, оставаш на всички ни в сърцата! Не знам как да го кажа, поклон пред паметта ти, братле! В хиляди очи сълзи бликат, там си и ти… Оглеждаш се в тях, за тебе вече времето спи… Няма начин, приятел, ти оставаш тук с нас… Не мога да повярвам, дойде и разделният час… Сега небето плаче, нагоре извиси се душа!! И знам, че ангелите никога не умират… Те завинаги остават живи!
Станислав

Почивай в мир, хайванче! Помня те един мъник, стана мъж, а си отиде без време! Дано си на по-добро място!
Мария
Бащата на Раид Шемери – Алла Шемери, известен общественик и председател на иракската общност у нас, поиска повторна аутопсия, защото според семейството младжът никога не е взимал анаболи.

Снимката: Раид Шемери е убит от инфаркт.

Spread the love