Пернишки пенсионери: Велизар Енчев ще ни брани в НС, както намират пари за фалирали банки, да дадат на всички коледни добавки

Filed under: Перник |

267-02-03 пенсиорени Перник

„Съюз на пенсионерите 2004” в Перник удари рамо на инициативата депутатът Велизар Енчев да бъде упълномощен за официален представител на хората от третата възраст в парламента, съобщи вчера Катя Христова, председател на Областния съвет на Съюза на пенсионерите 2004. „Ние вярваме, че Енчев може достойно да представлява и защитава пенсионерите.

267-02-03 Вградена

Исканията са следните: приемане на бюджета за 2015 г., обсъждането на промени в Кодекса за социално осигуряване, законодателни инициативи, касаещи пенсионната система. Нашата вяра идва от проявите на Велизар Енчев в последните 8 г. Доверието и подкрепата към Велизар Енчев обаче не се отнася до коалицията „Патриотичен фронт”. Настояваме правителството да намери начин да даде коледни надбавки за всички пенсионери, като на тези с малки пенсии се даде по-висока сума. Както се намира начин за спасение на фалирали банки, така трябва да се намерят и пари за възрастните хора” – каза Христова.

 

Снимка

Катя Христова даде пресконференция в Перник, на която застана зад Велизар Енчев, но е и зад Патриотичния фронт

 

 

Spread the love