21-годишният Красимир Шолеков атакува 2000 лв. награда в конкурс за мускулесто тяло, издава: Предпочитам железата пред дискотеките, те нито ще те излъжат, нито ще ти говорят зад гърба  

Filed under: Оживление |

Изваяният младеж често може да бъде засечен из Перник, не се плаши от тежка работа и подкосени колене

272-24-01  4_n 272-24-01   6300702_n

С железни мускули 21-годишният Красимир Шолеков атакува 2000 лв. награда в онлайн конкурс. Красимир, който често може да бъде засечен в Перник, в момента оглавява класацията в надпреварата. Перфектно изваяното му тяло е резултат от упорити тренировки и занимания в залата. „В крайна сметка спортът е нещо, което никога няма да те предаде, спортът е нещото, което няма да те разочарова или излъже, то не пита какъв си – богат, беден, бял или черен, спортът няма да ти изневери и винаги ще те оцени и възнагради, стига да си сериозен и отдаден“, казва Красимир. Конкурсът, в който Красимир участва, е организиран от сайта Muskuli.com. Гласуването тече от 17 ноември, като до 15 декември, когато ще стане ясен победителят, Красимир ще бъде в трепетно очакване да се докосне до голямата награда.

272-24-01  _n 272-24-01   n

„Отивам в залата почти всеки ден, защото чувството след тренировката е невероятно. Чувството, че си мотивиран, че си победил мързела си и си намерил воля да направиш нещо полезно за тялото, е уникално. Доста успокояващо е да знаеш, че си се размърдал от стола пред компютъра. Определено предпочитам дори и в петък вечер, когато повечето млади хора мислят къде ще отидат да се „размажат“, аз да съм в залата с „железата“, които нямат какво да ми кажат, но и няма за какво да ме излъжат или да говорят зад гърба ми. Може за някои от вас това да звучи крайно и да си кажете – ,,Този е луд“, но макар и малко на брой, знам, че хората, които истински ме познават, ще ме разберат. Харесва ми, че мога да помогна вкъщи с някаква тежка работа, без това да представлява особена трудност и да се вайкам, че кръстът ме боли и колената ми се подкосяват, както правят повечето момчета. Харесва ми да се уча всеки ден. Харесва ми да помагам на други хора да подобрят себе си! Затова тренирам аз”, откровен е 21-годишният мъж.

Spread the love