Дългокоса брюнетка покори курортния град с аристократично излъчване: Люси Мицева дефилира като кралска особа из Сандански, за нея любов е да дадеш втори шанс на някого за 10-и път…

Filed under: Оживление |

Любимият съвет на санданчанката: Не се пази от тези, които много говорят, пази се от тези, които мълчат

268-24-01-5454

С аристократично излъчване и изискан чар Люси Мицева е една от най-забележителните млади дами в Сандански. Люси сее възхищение където и да отиде – когато седне на кафе по централната улица в курортния град, веднага прави впечатление с финеса си, когато се разхожда в парка, е като същинска принцеса. Санданчанката е много щастливо момиче, защото истински обича момчето до себе си и е истински обичана, споделят близки приятелки на брюнетката. Тя споделя прозрението на Силвия Кристъл от „Гладът на пеперудата”, че „Мъжете притежават неприятния навик да объркват живота на една жена. Някои от тях обаче го правят очарователно”.

268-24-01-6

Освен това Люси е силен характер и разбива клишетата на пух и прах: „Ако я обичаш, пусни я да си иде!” Каза го мухльо и все мухльовци го повтарят…” Чаровницата дава и своя версия за това какво е любов: „Да дадеш втори шанс на някого за десети път”.

268-24-01-2

Хубавата санданчанка е на мнение, че „Нищо не може да спаси един мъж, ако една жена реши да го направи щастлив…”

Въпреки че е много красива, Люси разчита повече на ума си и на качествата, които я правят страхотен човек, затова отсича: „За какво ви е цялата красота, като отвътре сте гадове”. Накрая завършва с един съвет към всички: „Не се пази от тези, които много говорят, пази се от тези, които мълчат”.

Spread the love