На вниманието на кмета Иван Иванов: Разцепена къща убиец изправи на нокти перничани, шофьори: Всеки момент ще се стовари на главите ни

Filed under: Перник |

Кръстим се преди минаване оттук, искаме веднага да се вземат мерки, казаха пешеходци по ул. „Софийско шосе”

278-02-01  Вратата беше заключена с огромен катинар copy

Рушаща се къща в Перник стряска шофьори и пешеходци на ул. Софийско шосе в Перник. Разцепена на две постройка плаши минувачите по едно от най-оживените кръстовища в града, защото не се знае в кой момент ще започнат да падат късове от нея. „Къщата буквално всеки един момент може да се стовари на някого на главата. Ако има някой трус, няма да издържи.

278-02-01  Кръстовището около рушащата се къща е едно от най оживените copy

Страх ни е. Дано новият кмет Иван Иванов вземе мерки, защото, не дай Боже, може да има някой пострадал. Всичко се държи на косъм. Не знаем дали тази постройка е обитавана, но като гледаме какво е положението отвън – едва ли.

278-02-01  Къщата която всеки момент може да се срути copy

В най-скоро време трябва да се обезопаси, най-добре да се бутне. Тази сграда е потенциален убиец. Като минаваме покрай напуканата къща, се кръстим да не вземе някоя тухла да ни удари“, казаха уплашени пешеходци, минаващи наблизо до рушащата се къща.

276-01-07 Иван Иванов

От двете страни на къщата има сложена по една ограда, но това надали ще спаси някой, ако постройката тръгне да се срутва, споделиха опасенията си хората. Само на метри от зданието ежедневно минават хиляди автомобили. Екип на в. „Вяра“ отиде до самата къща, за да потърси някой от собствениците, но  външната врата беше заключена с огромен катинар. Ако не се вземат навременни мерки, тази постройка може всеки един момент да се стовари върху главите на невинни хора.

Снимките:

1  Вратата беше заключена с огромен катинар

2 Кръстовището около рушащата се къща е едно от най оживените

3  Къщата която всеки момент може да се срути

4 Иван Иванов

Spread the love