Санданският бизнесмен Коко Динев с нова тръпка? Слухове пратиха в леглото му прохождащата фолкпевица Александра

Filed under: Звезди |

Дебютантката отрече слуховете, Коко и Анелия имали финансови проблеми

 278-11-01-1

През изминалата седмица се разнесоха слухове, че новото откритие във фолка Александра е новата певица, която топли завивките на мастития бизнесмен Коко Динев.

Повод за тези спекулации стана промоцията на новата песен на младата певица, която тя направи в заведението на Коко Динев в столичния квартал „Лозенец”. Заради кризата дори утвърдените изпълнители избягват да се набутват с подобни пиршества и именно оттам идват съмненията, че дебютантката Александра е новата възлюбена на бизнесмена, който платил за пищната промоция.

Двамата обаче не са засичани заедно, а колежки на певицата издадоха, че той не е присъствал на въпросното събитие. Пред репортер на „Шоу“ Александра твърдо отрече да има доза истина в писанията: „Няма такова нещо. Всеки, който иска, може да направи каквото и да е събитие в заведението на Коко Динев“.

Официално санданският бизнесмен си е с Емилия. Двамата обаче имат сериозни финансови затруднения, което се вижда и по кариерата на блондинката. Певицата започна по-често да обикаля заведенията, тъй като Динев е спрял финансите по новите й проекти, носи мълвата.

Spread the love