Запалиха ТИР-а на 32-годишния Йордан Йорданов от Дупница, съседите: Като видя пламъците, онемя, караше товари на чужди фирми за чужбина

Filed under: Дупница |

Потърпевшият е закаран в Спешния център, останал без препитание

282-01------- copy

 

Товарен автомобил “Скания” е горял вчера в Дупница, информираха от полицията. Камионът, който е бил паркиран на ул. ”Трети гвардейски полк”, е почти унищожен от огъня. Потърпевш е 32-годишният Йордан Йорданов, който по информация на съседи карал товари на различни фирми извън страната. Негови съседи вчера казаха само добри думи за Йордан, въпреки че не искаха да говорят.

282-01---- ALEKSANDAR IVANOV copy

„Момчето нито може да говори, нито нищо. Лошо му стана, като видя камиона, караха го в „Бърза помощ”, каза един от комшиите. „Чух само, че гръмна. Това беше към 5,30 часа сутринта. Друго нищо не мога да кажа и другите съседи това ще ви кажат”, посочи Александър Иванов. Човекът добави, че Йордан бил уважаван от съкварталците си. „В квартала със сигурност няма врагове, иначе не знам. Познавам го като нормално момче. Живее с баща си Славейко, който е пенсионер. Пътуваше за Франция, Германия, Дания. Не знам какво е карал, работел е за други фирми. Камионът си е негов, сега най-вероятно остава без препитание”, допълни Александър.

Пожарът е угасен от РСПБЗН – Дупница, причините за неговото възникване се изясняват от управлението на полицията в Дупница.

Снимките:

1 -Камионът е почти напълно унищожен.

2 Съседът Александър Иванов

 

Spread the love