Пиарът на ЛИДЕР-Кюстендил и актриса Ани Кръстева стана сътрудник на депутата Петър Петров, работила е в бутик за скъпоценни камъни в Гърция

Filed under: Кюстендил |

284-01-17 R1- 9237

39-годишната пиарка на ЛИДЕР в Кюстендил Ани Кръстева стана нещатен сътрудник на депутата Петър Петров. Сестрата на бившия ОбС шеф в Града под Хисарлъка Стоян Стоилов работи като актриса на свободна практика, а на последните парламентарни избори пое в свои ръце пиар кампанията на ЛИДЕР. Нейният брат Стоян в момента е общински съветник и общински председател на ЛИДЕР-Кюстендил. Тя е съпруга на банкер, омъжена с 2 деца. Кръстева е родом от Сливен, но израснала в Кюстендил. Завършила е Езиковата гимназия в Кюстендил с немски и английски език. „12 години съм била солистка на детския ансамбъл „Сребърни звънчета” и по онова време пътувх много в чужбина и из страната, записи, плочи, снимки, награди от конкурси. Пяла съм като солистка с много известни тогава естрадни изпълнители. Още като малка играех в кюстендилския драматичен театър в постановката „Височина“ от Панчо Панчев, заедно с известната българска актриса Елжана Попова, свирех и на пиано. Завършила съм НАТФИЗ през 1998-а в класа на проф. Румен Рачев. Работила съм и работя като актриса на свободна практика, през 1998-а бях водеща в националната телевизия на предаването „Неделен магазин“, в продължение на годините водеща в други частни телевизии и радиостанции, за около година аниматор към хотел „Шератон” на децата от дипломатическия корпус.

284-01-17 R1__9235

Живяла съм в Кефалония, Гърция, и съм работила като сътрудник-консултант във верига от бижутерски магазини за скъпоценни камъни – GG GARBIS, собственост на един от малкото диамантолози в Европа. Там също продължавам да се занимавам с музика като хоби, като имам един издаден диск на NIKOFILIMON”, разказа за себе си Ани Кръстева. През 2006 г. тя се зъвръща в Бълграия, за да роди втората си дъщеря. Впоследствие завършва и „Педагогика“ в ЮЗУ. Работи с деца дълги години и продължава да се занимава с тях в областта на театъра и концертните програми.

„В момента съм Регионален представител на пенсионно дружество, помагам в офис-организацията на фирма за електроизграждане, член съм на Лейдис клуб-Кюстендил и се занимавам активно с благотворителна дейност, член съм на Настоятелството на Обединен денски комплекс-Кюстендил и помагам в обучението при извънкласни дейности, осъществяващи се в комплекса. Ръководител съм на Детския съства „Сребърни звънчета“. Майка съм на Спортист №2 на годината на Кюстендил за 2013 г. – националната състезателка по батут Кристияна Кръстева, което ме ангажира да помагам активно и на спортния клуб по батут в Кюстендил „Евротрамп“, допълни Кръстева.

Депутатът Петър Петров уточни, че парламентът предоставя около 2000 лв. на депутатите за назначаване на сътрудници. Не е ясно още кой ще е вторият помощник на Петров.

Снимките:

1 Ани Кръстева

2 Петър Петров и Ани Кръстева

 

Spread the love

2 коментара за: Пиарът на ЛИДЕР-Кюстендил и актриса Ани Кръстева стана сътрудник на депутата Петър Петров, работила е в бутик за скъпоценни камъни в Гърция

 1. Добре, че Анчето си пише похвали сама за себе си

  blabla
  2015/юни/02 at 19:53 PM

 2. БРАВО АНЧЕЕ!!!

  ени
  2014/декември/10 at 21:26 PM