След 10 дни на специализация: Треньорът на „Пирин” (Рз) Христо Джоджов се завърна от Нюкясъл: Там условията са различни от българските, с две думи – далече сме от истината

Filed under: Спорт |

288-22-01-20141203_113753_Burst01

Треньорът на втородивизионния „Пирин” (Разлог) Христо Джоджов заяви след завръщането си от Нюкясъл, където беше 10 дни на специализация, че не може да се сравняваме с Англия.

„Там условията са различни от българските. С две думи, далече сме от истината. Това, което те имат като условия, ние не може да го направим. За мен най-важното е, че установих контакти. Хората от Нюкясъл ми казаха, че ако реша да им гостувам отново – винаги съм добре дошъл. Запознах се бъдещия помощник-треньор на Кот д’Ивоар – Жан Марк, който също като мен беше на специализация в клуба“, каза Джоджов, който си тръгна от Острова със сак пълен с екипировката на „Нюкясъл”.

Джоджов заяви още, че в петък отборът на „Пирин” (Разлог) се събира за последно тази година на коледен банкет. Тогава играчите ще получат последната си заплата, както и премията за мача с „Локо” (Мездра). Отборът се събира за първа тренировка на 19 януари 2015 година. На този етап футболистите, на които изтичат договорите са трима. Това са Мартин Сечков, Владимир Каптиев и Димитър Наков.

„До петък искам да разбера кои футболисти имат желание да напуснат отбора. Ако никой не ни напусне, няма да правим селекция. Единствено може да си върнем в отбора Цветан Варсанов, който трябва да уточни личните си условия с ръководството“, каза в заключение Джоджов.

Spread the love