Внучката на депутата Петър Петров – Петя, е най-фотогеничното бебе, внукът Валентин учи в италиански лицей и свири на китара

13 е щастливото ми число, тогава откраднах най-красивата жена на света, сгодих се, станах народен представител, на коледната трапеза винаги плача

294-01-15 дядо Пепи и Вальо в двора в Добринище

Внучката на кюстендилския депутат от ЛИДЕР Петър Петров – Петя, надмина дядо си по известност. Малката принцеса е кръстена на дядо си Петър и на 4 месеца спечели конкурс за най-фотогенично бебе. Преди седмица пък бе избрана за бебе на месеца. Петя е само на годинка и пет месеца, но е толкова фотогенична, че всички предричат на чаровницата бляскаво бъдеще на актриса или световноизвестен фотомодел.

294-01-15 С тази снимка спечели първия си конкурс на 4месеца

Първият внук на депутата, гордостта на дядо Пепи, е красавецът Валентин. Вальо, както го нарича дядо му, е много умен, учи в Италианския лицей и макар само на 8 годинки, вече знае какъв иска да стане – „Искам да създавам коли, най-яките и най-бързите на света ще са моите модели”, споделя малкият Валентин. Той помага на мама Ани в отглеждането на бебето Карина, свири на сестричката си вечер на китарата, за да не плаче.

294-01-15 щастливият дядо и Петя

Петър Петров има две дъщери – Анета и Елеонора. Анета е магистър-инженер от ТУ-София и магистър по стопанско управление  от Великотърновския университет. Тя е майка на Валентин и родилата се в навечерието на изборите малка прекрасна Карина, кръстена на съпругата на Петров.

Малката дъщеря на депутата Елеонора е магистър по енергетика от ТУ-София, магистър по бизнес администрация и в момента редовен докторант в Техническия университет в професионално направление „Електротехника, електроника и автоматика”. Тя е майка на чаровницата, кръстена на дядо си, малката Петя. И двете дъщери са наследили професията на баща си.

„Щастлив дядо, баща и съпруг, това е най-ценното за мен в живота. Още като млад реших, че трябва да се сгодя в петък, 13-и, и така стана. За мен числото 13 ми носи късмет. На 13 август си откраднах най-красивата и грижовна жена на света – моята половинка, която повече от 36 години е плътно до мен във всичко, която дава топлината и сплотеността в семейството ни, която ме дари с две прекрасни дъщери. С номер 13 в интегралната бюлетина станах депутат, а в навечерието на изборните мигове и вълнения пък станах дядо за трети път. Как да не обичам това число?”

Цялото семейство на Петров ще посрещне празниците на вилата в Добринище. „Нашето семейство винаги е заедно – и в празници, и в трудни мигове. Ще нареди моята съпруга традиционната българска трапеза за Коледа, ще събера семейството, ще им се радвам, ще споделяме хубавите мигове от живота, ще ме сурвакат внуците. Знаете ли, ще ви споделя нещо под секрет, винаги се просълзявам, като седнем така на празници, пускам по някоя сълза, обичам семейството си и тези сълзи са от щастие, от радост, дано всеки има такова богатство – пълна къща с деца и внуци, това за мен е ценното, не парите.”

Снимките:

1 Дядо Пепи и Вальо в двора в Добринище

2 С тази снимка спечели първия си конкурс на 4 месеца

3 Щастливият дядо и Петя

Spread the love

5 коментара за: Внучката на депутата Петър Петров – Петя, е най-фотогеничното бебе, внукът Валентин учи в италиански лицей и свири на китара

 1. Е миньори и жители на Бобов дол, как посрещнахте празниците, останахте ли доволни от 100 лв. подхвърлени от гея, пазарувахте ли с талоните хранителни продукти. Да ама не и заплати и талони в другия живот. Стадо сме и това си е. А как протекоха банкетите само, пир, пир, пир и то безплатен, на наш гръб. Като започнеш от великите съветници на ЛИДЕР и БСП, начело с кмета и гюведжарката Борисова такъв запой си спретнаха и то на наш гръб, безплатен казват, кмета плащал и всички „общински съветници от БСП и Лидер“ юруш, да изпият и изядат общинските пари, пиршеството им струваше 300 лв. Грешка парите не са общински а са на нас данъкоплатците, те са от нашия джоб. Не ви ли е срам, общината тъне в разруха,няма пари за елементарни дейности, а вие и банкета не си плащате. Работите всички вие, бесрамници само един ден в месеа за което получавате 350 лв. възнаграждение и за какво да пита човек. В общината се шушука, че по неграмотен Общински съвет и по некомпетентно ръководство в Бобов дол не е имало. Кмете, общински съветници видов ден иде.

  общинар
  2015/януари/05 at 12:29 PM

 2. А за извънбрачния му син Пепи защо нищо не пишете Срам…Пешо земи се скрий

  Misho
  2014/декември/26 at 22:02 PM

 3. На тоя изглежда основното задължение като депутат е да си прави реклама на семейството.

  кюстендилец
  2014/декември/23 at 13:22 PM

 4. На тоя основното задължение като депутат, изглежда е да си прави реклама на семейството.

  кюстендилец
  2014/декември/23 at 13:17 PM

 5. Дали това е истина…

  дидо
  2014/декември/23 at 11:23 AM