Лидерката на МГЕРБ-Дупница Лора Василева награди победителите в коледния турнир по шах и белот, наградите осигурени от Ивайло Константинов и Емил Гущеров

Filed under: Общество |

294-09-02 172

Лидерката на младежкото ГЕРБ в Дупница Лора Василева награди победителите в коледния турнир по шах и белот, който се проведе тази събота в с. Яхиново. Тя благодари на участниците за спортсменската игра и им пожела да стават все по-добри и да завоюват по-големи победи.

294-09-02 209 294-09-02 418

Организатори на турнира бяха младежите от структурата на ПП ГЕРБ – Дупница, а наградният фонд за участниците бе осигурен от общинския председател на партията Ивайло Константинов и от областния организационен секретар Емил Гущеров. За победителите бяха осигурени парични награди, а за всички останали участници имаше поощрителни такива.  Турнирът продължи повече от 4 часа и протече изключително оспорвано, като в него се включиха над 30 състезатели. Игрите по шах и белот се проведоха в три тура, а чрез теглене на жребий участниците бяха разпределени на случаен принцип. Победителят при шаха се оказа и един от най-добрите играча в белота и спечели втора награда там.

294-09-02 168

За втора поредна година младежите от ГЕРБ в областта организират различни турнири преди коледните и новогодишни празници. Миналата Коледа МГЕРБ – Кюстендил проведе футболен турнир и състезание по зумба в областния град.

Spread the love

3 коментара за: Лидерката на МГЕРБ-Дупница Лора Василева награди победителите в коледния турнир по шах и белот, наградите осигурени от Ивайло Константинов и Емил Гущеров

 1. А ПА ТИЯ СМЕШНИЦИ ЧЕТИРИМАТА ГОРЕ НА СНИМКАТА КАРТОИГРАЧИТЕ,ТИЯ ПОМИЯРИ ТИЯ ПИЯНИЦИ И ТЪПАЦИ ГИ ПОЗНАВАМ,ТИЯ ПА КОГА СТАНАХА ЦИГАНИ-МАМА ВИ ДЕЕБА У БОКЛУЦИТЕ МРЪСНИ,МАХАЙТЕ СЕ ОТ ТАМ ДОКАТО Е ВРЕМЕ УЛАВЦИ СМОТАНИ,ЩЕ СТЕ ПОДЛОГИ НА ГУЩЕРО-ТЪПАКО И НА ИВКОНИТО УУУ ТЪПАЦИ ГЛУПАВИ ТАКИВА СИ БЕХТЕ КАТО МАЛКИ ТАКИВА СТЕ И КАТО ПОРАСНАЛИ АКЪЛ НЕ ВИ Е ДОЙДЕЛ.ЗАТОВА ЩЕ СИ НОСИТЕ ПОСЛЕДСТВИЯТА.

  W
  2014/декември/29 at 10:36 AM

 2. САМО НЕ-ЗНАМ КОГАТО ВСИЧКО СВЪРШИ КЪДЕ ЩЕ СЕ ДЕНЕТЕ ГЕРБЕРАСТКИ МЕКЕРЕТА МОЖЕ ДА ИЗБЯГАТЕ ПРИ ГАЛЕВИТЕ ИНАЧЕ МИ Е ЖАЛ ЗА ВАС -ТОВА СА ИВКОНИТО-КРАДЕЦА,ГУЩЕРО И ДРУГИТЕ МЕКЕРЕТА.АЙДЕ ИВО КОНСТАНТИНОВ МОЖЕ И ДА МУ СЕ РАЗМИТЕ ДА СЕ СПАСИ-ЩЕ СЕ НАДУПИ НА ДПС НАЛИ БЕШЕ ЧЛЕН НА ТАЗИ ПАРТИЯ ДЪЛГИ ГОДИНИ,ЩЕ ГОПРАСНАТ ОТЗАД КЪДЕТО ТОЙ Е СВИКНАЛ ,АМА ЗА ДРУГИТЕ НЕ ЗНАМ.

  W
  2014/декември/29 at 10:30 AM

 3. ИЗРОДИИИИИИИИИИ ГЕРБЕРАСКИИИИИИ ИВКОНИИИИ ПРЕСТЪПНИКОООООООООО-КРАДЕЦОООО-АЙДУКООООООО ПЕДАЛОООО БОКЛУКООООО-ПУКНЕТЕ МАМА ВИ ДЕЕЕБА

  k.po
  2014/декември/25 at 14:20 PM