ОбС шефът Иван Андонов нареди класация на най-устатите съветници в Кюстендил, оглави я Младен Ризов

Filed under: Актуално от днес,Кюстендил |

135-07-01 tova  Ivan Andonov

РЗС съветникът Младен Ризов излезе с едни гърди пред колегите си в ОбС, след като шефът на съветниците Иван Андонов го посочи като най-активния през годината.

Digimax A50 / KENOX Q2

Андонов се похвали, че е направил класация с най-устатите съветници и отчете, че общинският съвет е приел 360 решения през 2014 година. Местният парламент е гласувал една петиция и две декларации, информира още председателят Иван Андонов.

294-08-01  Vasqa Pe6eva

При отчета си за дейността на местния парламент той заяви, че през годината общинските съветници са работили в консенсус и разбирателство. Сред най-активните избраници през годината са били Младен Ризов от РЗС, Кирил Станчев – независим, Вася Пешева – ГЕРБ, Мая Шишкова – БСП, и Атанас Кирилов – ГЕРБ.
Според председателя Иван Андонов през 2014 година Общински съвет – Кюстендил е осъществявал своите правомощия при спазването на принципите за законност, публичност, отговорност и гражданско участие.

294-08-01  Maqa 6i6kova

За цялата година има само три върнати решения от областния управител, което според Андонов е показателно за добрата работа на общинските съветници.

294-08-01  Atanas Kirilov

Той отчете, че през годината са взети важни решения, като сред тях са актуализацията на бюджета, приемане на новия бюджет, гласуване на интегрирания план за градско възстановяване и развитие.

Снимките

1 Иван Андонов

2 Младен Ризов

3 Вася Пешева

4 Мая Шишкова

5 Атанас Кирилов

 

Spread the love