Коко Динев се върна при Анелия, празнуваха заедно рожденият ден на дъщеричката си

Filed under: Здраве,Общество,Оживление,Сандански |

Коко-Ивон
Анелия и Коко Динев отпразнуваха заедно рождения ден на щерка си Ивон. В името на детето те се събраха като истинско семейство и задено седнаха на трапезата.
Цялата тази привидна идилия се случи заради Ивон. Щерката на бившата светска двойка имаше рожден ден преди настъпването на Новата година. И въпреки всички твърдения, че са скарани, Анелия и Коко показаха, че са в прекрасни отношения.
Впрочем фолкаджийката винаги е твърдяла, че двамата не са скарани, уважават се и той винаги много й помага и за детето и за нейни проекти, а бившият й избягвал да й създава проблеми, въпреки че тя и настоящата му Емилия са в очевиден конфликт. Това е доста странно, защото втората му съпруга очаква някаква подкрепа в негово лице, но обикновено той застава на страната на първата.
Още по-любопитно е, че майката на Коко Динев също обожава внучката си Ивон и приема за истинска снаха единствено Анелия и няма нищо чудно как бившата фамилията се щракна за спомен около тортата на порасналата Ивон, докато Емилия се беше скрила незнайно къде.
Момиченцето вече дава заявки за звездно бъдеще. Засега тя не блести с някакъв особен талант, но обича да позира, да се самоизявява и вероятно много скоро ще тръгне по стъпките на майка си, а Анелия едва ли би имала особено нещо против.
Въпреки това не всяка чалга гърла смята, че е добре наследниците й да тръгнат по нейния път. Певиците знаят какви жертви и компромиси са направили, за да достигнат славата и многото пари и не им става особено приятно, когато си представят поне, че през същото тръва да минат и децата им. Особено ако имат възможност да ги изучат в скъпи училища да им предоставят едно по-различно бъдещо развитие.

Spread the love