Гастарбайтерите Росен Душата и Ангел Илиев се изфукаха пред мадамите в Джерман с бял мерцедес от Италия, хрускаха препечени филийки на кукерски купон

Filed under: Актуално от днес,Дупница |

Неразделните приятели почват нов бизнес – ще возят туристи до джерманските пирамиди

02-05-01 944 02-05-01 954

Неразделните приятели, гастарбайтери в Италия – Росен Михайлов – Душата и Ангел Илиев се озоваха в центъра на кукерския купон в дупнишкото село Джерман. Двамата кроят планове да се захванат с туризъм, да водят туристи до джерманските пирамиди и да им показват местните кукери като уникална атракция. Засега двамата младежи се занимават с внос и продажба на автомобили от Ботуша.

02-05-01 966 02-05-01 971

С танци и огромен огън в центъра на Джерман младежите от атрактивното дупнишко село купонясваха до зори. Масите бяха отрупани с пържоли, кебапчета и кюфтенца на скара. Хит бяха препечените филийки с червен пипер и люти чушлета.

За късмет преди новата година Ангел Илиев успял да открие в Рим бленувания от приятеля му Росен бял мерцедес. Возилото бе докарано от двамата в Джерман, за да се изфукат пред мадамите в селото и всеки от веселяците можеше да се снима за спомен с лъскавото возило.

„Има голям итерес от мои приятели от чужбина и страната да видят джерманските пирамиди и да се включат в кукерските празници. Интересуват се и от пирамидата на Фенерка. Решил съм от това лято да качвам туристи с джип до Фенерка”, издаде Росен Душата. Приятелите на двамата нахакани бизнесмени Ангел и Росен – Мирослав  Коларов, Виктор Якимов, Георги Николов, Снежка Илиева и Ваня Якимова, вдигнаха наздравици за успех на новото начинание с домашно червено вино.

Снимките:

1 Джерманските младежи си правиха селфи пред красивата  новогодишна  елха

2 Двамата джерманци Росен Душата и Ангел Илиев се изфукаха с белия мерцедес пред купонджиите

3 На барбекю в Джерман

4 Ангел Илиев и Росен с приятелка

Spread the love