Роденият в Дупница експремир Пламен Орешарски гулял с платинено уиски за по 600 лв. шишето в Пампорово, наля и на Мая Манолова

Filed under: Бобов дол,Дупница,Кюстендил,Перник |

04-03-90- Пламен Орешарски посрещна разточително Нова Година в хотел на братя Диневи

Прескъпи наздравици вдигна за посрещането на новата 2015 г. бившият премиер Пламен Орешарски, твърди „Ретро”. Финансистът празнуваше като истински баровец в тузарския комплекс „Гранд Манастира” на братя Диневи в Пампорово. Той бе събрал голяма компания в луксозния ресторант на хотела и черпеше всички с любимото си питие – уиски „Джони Уокър” платинум селекция, което в магазините върви около 200 лв., но навръх Нова година в богаташкия хотел му излизаше по 600 лв. бутилката. Парите обаче не бяха проблем за бившия премиер, чиято маса бе отрупана с отбрани мезета, печено прасенце и още куп глезотии.

178-10-01-Maya Manolova

„Не ни е клиент за първи път и се радваме винаги, когато идва, защото напук на вида му нито е сухар, нито е стиснат. Поръчва смело и дава щедри бакшиши”, разкриха сервитьорите в ски комплекса.

Още по-интересно в ресторанта на хотела бе присъствието на червената депутатка Мая Манолова. Тя седеше през няколко маси от Пламен Орешарски, разбира се, в дует с любимия си мъж Ангел Найденов. Двамата социалисти бяха в по-малка приятелска компания и с доста по-скромна софра от финансиста. Манолова и Найденов обаче няколко пъти по време на празничната нощ не пропуснаха да вдигнат наздравица с бившия премиер. Той пък им се отблагодари, като им прати бутилка от любимото си уиски, без да се скъпи в сметките.

Снимките:

1 Пламен Орешарски посрещнал Нова година пребогато в хотел на братя Диневи

2 Mая Манолова

 

Spread the love